Wednesday, April 20, 2016

LU'LU BASIC KIDS HIJAB ByNurhabduL


Kita sebagai ibu ni sebenarnya bukannya tak mahu ajar anak kecil bertudung tetapi...

 kita ni rimas tengok tudung yang licin, 
 lepas tu tudung bergerak-gerak sampai senget, dah macam mak jemah dah rupa anak kita yg comel tu.
 rambut pula asik suka keluar di muka, 
 Brooch pula selalu hilang pula tu hahaha dan PALING TAK BEST:

 lepas tu jadi satu kerja pula nak mengutip tudung yang mereka sepahkan sebab pakai tak sampai sejam dah dibuka sebab mereka rimas kepanasan.



Memang sadis dan boleh buat mama jadi tekanan perasaan...





jadi sebab tu lah.. mama aty buat tudung instant BASIC yang senang tuk anak2 syurga mama pakai... dengan material terbaik..!!
kain selesa..sejuk..tak tebal..tak mudah bergerak senget2..dengan jahitan double loop di bahagian awning [bukan awning keras]
senang pulak tu nak pakai..sarung jer..siap dah..
supaya.. anak2 syurga mama ni..selesa pakai sepanjang hari dan dalam apa keadaan sekali pon..
maintain comel..cun..boleh cair hati makpak tengok setiap kali pon kan..
tu yang penting tu...



nampak tak jahitan nya dan material kain pada bahagian awning [soft] yang kemas cantik dan terletak bulat ikut bentuk yang kita mahukan..
bahagian dalam di jahit double
jadi bahagian depan tudung tak mudah penyek atau terpeleot..tak mudah bergerak2 walaupon anak bergerak aktif..



1. RED CHILLI 
2. RESBERRY 
3. COBALT BLUE
4. ICE BLUE
5. DUSTY ORANGE [contoh gambar pertama]
6. BEIGE
7. LAVENDER PURPLE
8. TEAL BLUE
9. SILVER CLOUD
10. APPLE GREEN
11. DARK PLUM
12. TOBLERONE CHOC


'SELESA, MUDAH , KEMAS DAN CANTIK'


Lu'lu BASIC KIDS HIJAB ini kalau dah beli satu mesti nak repeat order.

Tak perlu GOSOK,tinggal sarung sahaja.Mudah sangat!

=======================================
MENGAPA MESTI CUBA 
Lu'lu BASIC KIDS HIJAB
=======================================


material Cotton Lycra yg lembut, sejuk dan stretchy
~ pilihan warna yang menarik
~ Jahitan tip top di bahagian kepala

~ soft awning tapi tak terlalu lembut/tak lembik 
[double loop bahagian dalam awning]
~ syariah style
~ anti - iron 

amat mudah dipakai
~ tidak akan rosak apabila di basuh [bahagian soft awning]


===============
TAWARAN HARGA
===============

Normal Price RM 19 free postage Sm


tetapi HARGA PENGENALAN

tawaran hebat COMBO 

Belian 3 helai HANYA RM 49 FREE POSTAGE SM !!

[Anda jimat Rm 8]


=======
ORDER?
=======

WHATSAPP @ SMS +6019-2085089 [aty]
EMAIL : nurha_abdul82@yahoo.com
* nak order bagitau warna tudung/kod [jangan bagi gambar]

==================================
JANGAN LUPA LIKE PAGE SEBAGAI TANDA SOKONGAN
==================================

FACEBOOK : THE CHIRPY HANGER


cepat...stock sangat terhad..!!