Wednesday, April 13, 2016

Projek raya aku - tudung kanak2 comel sangat...




tak sabar nya aku nak release kan hijab tuk kekanak gegel ni..!!
ni lah die projek raya yang aku bizikan sikit 2-3 menjak ni..
selain dari baju2 raya anak lelaki dan perempuan...
aku sekarang kuarkan tudung sarung dan instant shawl 2 muka tuk kanak2 perempuan...

haaaa...tu tengok..comel tak model aku... 
nama dia Hawa..gian pulak aku nak amik lagi gambar dia..
aku sendiri macam nak giler tengok budak ni punya comel pakai tudung..
nak dipicit2 geget2 jer rasa.. hahaha..anak orang aty..anak orang...
sebab jatuh cinta... jad aku namakan salah satu tudung dengan nama dia...
Hawa untuk Instant Shawl Kids 2 Muka

ada lebih kurang 20 color2 cantik dan menarik aku dah sediakan..
boleh lah matching2 ngan baju raya anak nanti..
untuk AtynA byAtyfared PlainKidsHijab tu...
bukan jenis awning keras tu tau...
tapi material kain berkualiti...
bahagian depan tudung tu..mudah di bentuk..
tak terlalu lembut mudak penyek...
sedap pakai..senang sarung dan terletak elok jer..
kain pon sejuk dan selesa..

untuk HAWA byAtyfared tu pulak..instant shawl kids 2 muka
bukan kain chiffon tau..
kain chiffon bagi aku tak sesuai tuk anak kecik..
agak panas lagi kalau jenis budak mudah berpeluh..
lagi satu nanti.. mudah lari2 kalau kain lembut sangat..
jadi aku pilih material como crepe..yang berkualiti..!!
kain sejuk..tak tebal...senang sangat nak bentuk...
pulak tu.. instant shawl ni senang pakai...
menarik nya..bahagian belakang bentuk bulat..[tak berbucu]

insyaa Allah.. anak2 akan selesa..dan rasa cantik bila pakai tu..
aku pilih yang terbaik tuk anak2 syurga ni..
supaya sesuai ngan anak2 yang aktif...
jadi nanti..tak lah baru pakai tak sampai sejam..dan rimas dan senget benget kaaaann...heheh..

tapi ni baru teaser..
aku tak sempat nak hadap lagi tuk amik gambar satu2 warna..
sebab banyak sangat pilihan..!!

jangan risau pasal harga..
sangat2 berpatutan dengan material nya..
insyaa Allah..korang pasti akan suka..

saiz pulak.. untuk kanak2 3 tahun keatas..
model hawa...4 tahun...sebaya qaleef.. 
untuk bawah 3 tahun.. kalau ada permintaan..
aku boleh pertimbangkan...insyaa Allah..
buat kecik dan pendek sikit lah sesuai ngan bentuk badan anak...


letak lagi sekeping sebab suka sangat tengok hawa ni..
instant tau ni..sarung jer..siap dah comel macam model ni pakai..



tunggu yer aku kuarkan nanti...sikit masa lagi..
dan jangan lupa grab laju2..
sebab first batch ni...stock sangat terhad..
warna banyak tapi dalam kuantiti yang kurang...
jadi..sapa cepat..dia dapat...weeeeaaa...
nak booking dulu pon boleh..
sebab stock dah ada ni....

jadi..dah boleh pikir..tema kaler raya tahun ni..kaler apa...






2 comments:

Miss Moon said...

tak sabar tunggu ni Atie ooiii

cepat ...akak nak beli utk anak dara akak ni

LYAfrina said...

comey... smpai bila promosi ni ye?? y 3pcs rm59 tu?? berminat nk beli utk fsya..