Saturday, May 14, 2016

HAWA INSTANT SHAWL KIDS 2 MUKA -RESTOCK..!!!





kenapa derang suka sangat dengan HAWA INSTANT SHAWL KIDS 2 MUKA ni
sampai ada repeated order 2 kali dan ada yang terus amik semua color tuk anak??

nampak tak jahitan sangat2 kemas..
elok terletak cantik tak mudah herot atau senget benget walaupon anak aktif bermain
material kain mose crepe yang cantik dan berkualiti
tak tebal sangat..tak nipis jarang..tak licin..dan tak nampak kedut..
memang senang lah kire nya tuk bebudak..
korang pasti suka kan nya..!! [insyaa Allah]
anak2 pakai pon comel jer nanti...
layan setiap satu gambar kat bawah ni ha...
warna2 menarik yang ada...banyak pilihan..!!

ni ha..macam model atas tu.. ko tengok lah gaya nya...
comel sangat kan pakai HAWA INSTANT SHAWL KIDS 2 MUKA

aku sendiri..as a mom..kalau nak carik bende2 tuk anak ni..
memang nak kene lah pandai carik yang sesuai dengan derang sendiri.. 
material yang bagus dan selesa...
lagi pulak dalam cuaca yang panas ni kan..

lagi satu.. anak2 ni kan aktif..tak boleh duduk diam.. 
so carik jenis tudung yang tak mudah senget benget..
yang anak main acaner pon..tudung tu elok jer terletak cantik terbentuk..
takde lah cepat sangat nampak selekeh dan tak kemas... 
hilang comel nya... 
jadi.. atas faktor2 ni..aku selalu pikir tuk buat dan bagi yang terbaik tuk anak2...
trendy.. cantik..sopan..kemas..selesa.. hijabista sangat..giteeewww...

jadi....dengan HAWA INSTANT SHAWL KIDS 2 MUKA ni..
memang sangat sesuai tuk anak2 syurga kita ni..
korang pon boleh cuba gak..
sebab.. aku buat sebagai mak..kasih sayang giteewww....
apa yang terbaik tuk anak..aku berikan tuk korang jugak...





color2 baru HAWA INSTANT SHAWL 2 MUKA

=======================================
MENGAPA MESTI CUBA HAWA INSTANT KIDS 2 MUKA
=======================================
~ pilihan warna yang menarik
~ Jahitan tip top kemas
~ Anak pakai selesa cantik terletak mudah di bentuk
~ Mudah di pakai -anak pon boleh pakai sendiri
~ Material : Moss Crepe
~ soft dan cool [sesuai untuk anak2 syurga yang aktif]
~ Ukuran bersesuaian dengan anak
~ anti-IRON [terus boleh sarung jer bila2 masa]
~ end curve di belakang / hujung tudung

===============
TAWARAN HARGA
===============
Normal Price RM 29 /pc
tetapi ada tawaran hebat COMBO

Belian 3 helai sebarang warna
HANYA RM 59  !!!

Korang boleh jimat RM 20 !! Berbaloi kan..!!

=======
SAIZ
=======

FREE SIZE - Untuk berumur 4 tahun sehingga 9 tahun
[boleh di ekjas tuk labuh kan atau pendekkan]

=======
ORDER?
=======

WHATSAPP @ SMS +6019-2085089 [aty]
EMAIL : nurha_abdul82@yahoo.com
* nak order bagitau warna tudung [jangan bagi gambar]


cepat...stock sangat terhad..!!




==================================
JANGAN LUPA LIKE PAGE SEBAGAI TANDA SOKONGAN
==================================

FACEBOOK : MUDReeCA

INSTAGRAM :: MUDREECA