Friday, June 02, 2017

Shopping raya dengan tawaran menarik di ezbuy Malaysia !!




Zaman sekarang orang shopping online jer..
lagi lah nak2 raya ni ha..time2 bulan puasa nak gi shopping bagai..
tak kose mengadap jammed..bersesak2 ramai orang..
ngan nak hangkut anak2 yang macam2 perangai.. pheeww..
kisah nya nanti.. banyak lah adengan2 drama yang tak ingin kite tengok akan terjadi.. hahaha..

so..memang shopping online jadi pilihan mama alaf baru macam aku ni..
senang..
dari rumah jer shopping.. semua boleh dapat..
jimat masa.. jimat tenaga...
tak yah nak berebut2 bersesak2 bagai...
dah2 kertu macam ahkak ni kan..
memang tak suka nak hadap semua tu..




so pilihan ahkak.. shopping di ezbuy Malaysia !!
Atyfared dan shopping online berpisah tiada.. hahaha..
ahkak suka lah laman2 shopping online macam ni...
shopping dari rumah jer...

kat ezbuy ni.. macam2 ada.. rambang mata chuolls..!!
darikan baju tuk diri sendiri.. handbag..kasut..
barang tuk anak2.. pampers..mainan..dan macam2 lagi..
darikan gadget macam handphone tablet..barang kesihatan kecantikan..
sampai lah ke barang2 perabot rumah dan kitchenware..!!
macam2 lagi ada ko kene tengok sendiri kat  ezbuy ni sendiri..
kompem!! korang tetibe sawan shopping..ahaakkss..


sekarang pulak sedang berlangsung 65eday, Global Super Sale !!
terdapat lebih 20 juta product termasuk bahagian Fashion, Lifestyle, Essentials
dan ezbuy’s Best Sellers !!
boleh shopping dari penjual Malaysia, China dan Taiwan jugak
paling best.. DISCOUNT sehingga 90 % !! OOOOEEMMMGEEEEEE...!!!
jangan ketinggalan jugak..bertukar setiap hari..
tawaran istimewa Exclusive Flash Deals dengan potongan hebat 
bermula hari ni.. [31st May, 12 tengahari] sehingga 5hb June nanti
jadi.. kene la alert yer...
masuk hari2 !! supaya tak ketinggalan tawaran exclusive tersebut.. 




selain atas aku cerite tu.. ada jugak tawaran2 menarik lain dari ezbuy
Friends Deal, Share & Shop with Love Ones 
and enjoy Wholesale Prices Over 300 Items together (Updated daily)
jangan lupa jengok tawaran di bahagian DAY SECTION jugak
dengan tawaran hebat setiap hari untuk semua orang..!!

wahwah... hebat betul tawaran2 yang di beri oleh ezbuy ni..!!!
ahkak sendiri tak sabar2 nak shopping hokeh...
dah start dah ni tawaran discount 90% ahkak cerite atas tadi tu...!!

eeaah... jap jap... sapa kate dah habes..??
ada lagi hebat nak share ngan korang lagi ni..!!
tengok list TOP BRAND kat bawah ni ;

Inline image 1

ada apa dengan list ni ??
haaaa... jangan main2.. 
TOP BRAND ni adalah di antara barang yang ada DISCOUNT HEBAT hokeh..!!
boleh dapat barang baik dengan harga lebih murah..
sapa yang tak suka bagitau sini.. hahaha..



istimewa untuk follower
DOWNLOAD ezbuy APP dan SCAN untuk  dapatkan Rm15 voucher [QR Code will provided]
untung laaaaaaaaaaaaa....


so... apa tunggu lagi.. 
sign up sekarang dengan ezbuy Malaysia 
dan shopping puas2 dengan tawaran2 discount hebat tu..!!!
setiap hari... 


ok.. ahkak nak start shopping raya kat  ezbuy Malaysia dah ni..
jom lah kite shopping secare berjemaah...