Friday, October 02, 2015

INTEEMOR :: Tiada lagi keputihan dan kegatalanApakah itu keputihan?
Masalah keputihan atau lelehan lendir berwarna putih, krim atau kelabu yang keluar daripada faraj wanita merupakan suatu masalah yang sering dihadapi oleh kebanyakan wanita di seluruh dunia. Statistik menunjukkan hampir 75% wanita yang sudah berkahwin berhadapan dengan masalah keputihan berikutan oleh aktiviti seksual. Ramai wanita tidak mempunyai kesedaran terhadap risiko dan bahaya penyakit keputihan malah menganggap ia sebagai suatu petanda lazim sebelum kitar haid. Setiap wanita perlu mempunyai pengetahuan asas yang mampu membezakan pengeluaran lelehan lendir faraj secara semula jadi dengan penyakit keputihan yang serius yang memerlukan rawatan.
.

Inteemor dirumuskan dengan bahan asasnya 16 jenis herba antaranya seperti Kacip Fatimah, Manjakani, Akar Serapat, Sireh, Dong Qui dan byk lagi; yang kesannya sgt bagus dalam merawat masalah keputihan dan menghilangkan kegatalan akibat keputihan, secara tradisional. 


Jangan tunggu lagi. Rawat masalah keputihan anda dengan Inteemor.Kesan INTEEMOR selepas 3 hari :
✔️breast bengkak - susu jadi banyak
✔️susu jadi pekat
. ✔️perut dah kempis ~ x buncit lagi! .
Tq sis for sharing this with me.

Sis ni baru saja bersalin beberapa bulan lepas. Dan baru je try INTEEMOR beberapa minggu lepas.

KHASIAT #INTEEMOR ( jus premium wanita ):-

**Merawat keputihan dan lendiran yang banyak
**Menyempitkan rahim dan ketat seperti perawan
**Merawat dan menyembuh luka-luka dalaman semasa dalam pantang dan selepas bersalin
**Mengecutkan peranakan
**Menghilangkan gatal-gatal di faraj wanita
**Melancarkan peredaran haid
**Miss V akan berbau harum semulajadi
INTEEMOR adalah minuman jus premium wanita yang dirumus khas untuk kesihatan & keintiman wanita. Ianya diperkaya dengan pelbagai herba dan kandungan semulajadi yang terbukti berkualiti dari zaman berzaman untuk melengkapkan wanita dari segi kecantikan, kesuburan & kesihatan wanita persis gadis sunti.Kesannya, ia sangat cepat menyerap kedalam tubuh kerana INTEEMOR adalah dari sumber padat yang diambil dari patinya sahaja. Hasilnya dapat dirasai selepas 3 hari dan jika diamalkan secara berterusan mampu mengembalikan kecantikan, kesuburan dan kesihatan seperti wanita muda.

WHAT'S APP / SMS :: 019-2085089[ATY]

[untuk urusan jual beli sahaja..tolong jangan call/pertanyaan berbentuk peribadi tidak akan dilayan sama sekali]

EMAIL :: nurha_abdul82@yahoo.com