Sunday, August 13, 2017

5 SEBAB kenapa susu kambing ETSUMELL aku anggap bagus sebagai MILK BOOSTER


SATU

sebab ianya adalah SUSU KAMBING.. yang merupakan makanan sunnah dan susu kedua terbaik selepas susu ibu.. dah tentu lah mengandungi banyak khasiat yang sangat tinggi kan.. which is.. bagus tuk menghasilkan susu badan yang berkualiti untuk kite bagi pada anak... DUA ;

Sebab di dalam nya terkandung HABATUS SAUDA DAN KURMA !

TAHUKAN MOMMIES KOMBINASI SUSU KAMBING, HABATUS SAUDA dan KURMA SANGAT BAGUS SEBAGAI MILK BOOSTER DENGAN MENINGKATKAN DAN MEMEKATKAN SUSU BADAN PARA IBU!!

susu badan pekat dan berkualiti.. sangat bagus tuk baby kite sendiri.. anak akan lebih kenyang.. dan insyaa Allah membantu baby tuk tido lebih lena.. so..mommies boleh lah berehat sama kan kan kan..

TIGA ;

SEBAB Susu kambing ETSUMELL mengandungi OAT !!


"Ramai perunding penyusuan mengesyorkan OAT sebagai salah satu cara untuk meningkatkan bekalan susu badan ibu"

dan lagi, Oat kan mengandungi khasiat FIBER yang tinggi.. yang akan membantu mommies tuk lebih bertenaga.. tak mudah penat walaupon anak menyusu kerap..

paling best.. BOLEH DIET JUGAK !! macamana ?? sebab nya khasiat fiber dari OAT [dan Kurma] memberikan rasa kenyang lebih lama.. so.. tak lah masa menyusukan anak tu asyik lapar jer kan lepas tu mengadu apesal tak kurus2 walaupon menyusukan anak..heheh.. 
EMPAT ;

sebab Susu kambing ETSUMELL mengandungi perbagai khasiat dari bahan2 terbaik serta pemakanan sunnah seperti KISMIS , DELIMA dan MADU, yang sangat bagus untuk imunisasi badan.. untuk kecantikan kulit.. untuk kesihatan luaran dan dalaman.. bukan setakat tuk ibu.. tapi untuk baby jugak melalui susu badan.. Insyaa Allah..
LIMA ;

Sebab rasa coklat yang sangat sedap..!! TAK BAU/RASA HAMIS.. atau memualkan yer.. lagi pon.. menurut kajian.. minum air coklat boleh membantu tuk meransang perasaan tenang.. kalau tenang.. hati senang.. tak stress.. insyaa Allah sikit sebanyak boleh membantu meransang hormon susu badan.. dan mampu menghasilkan susu yang lebih berkualiti..! 

RASA COKLAT ?? MESTI LAH SEDAP !! rasa lah dulu.. baru tau kan.. 
So..Apa kata mommies cuba ambil SUSU KAMBING ETSUMELL ni setiap pagi dan malam..segelas setiap kali.. KANDUNGAN KHASIAT SEMULAJADI [ORGANIK] tanpa pengawet.. perasa.. pewarna tiruan YANG TERDAPAT di dalam nya mampu menjadi salah satu MILK BOOSTER serta minuman berkhasiat yang hebat untuk mommies !
Tak Caye, mari tengok TESTIMONI di bawah ni..
paham sangat dilema mommies ni tau.. sebab.. saya jugak seperti mommies lain yang gigih nak menyusukan anak secara exclusive selama boleh ! bukan setakat saya jer..tapi ramai mommies lain dah mendapat khasiat dari SUSU KAMBING ETSUMELL ni..ANDA BILA LAGI ??


HUBUNGI KAMI UNTUK CONSULTANT SECARA PERCUMA..
CERITA KAN MASALAH ANDA KEPADA KAMI.. Instagram: @etsumell_hq
HOTLINE : +6011-23451742