Wednesday, September 29, 2010

haRi perniKahan ~PembataLan air seMbahyaNg



nak bagi korang layan gambar puas2 duLu..hahaha
nanti2 aku cerite..
wat mase sekarang.. aku sibuk wat account
so.. sambil2 buat keje.. aku upload jer gambar duLu...
kalo nak cerite kang.. jadi panjang... huhu...

so.. layan lar gambar mase time kiteorang nikah duLu key....





sessi bersaLam ngan mak ayah dan kuarge mertua...... 


 ~ hubby bersaLam dengan ayah dan mak mertua ~


~ aku dan mak ayah tercinta ~


 ~ abah n mak suami tersayang ~


~ turn aku puLak ngan mertua ~





7 comments:

mizz sue said...

aty su nak tya tudung tu aty beli kat mane...plz..email su..ada perkara nak tya..
sue_546@yahoo.com

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

saat setiap insan bercinta mahukan..

eliana_adnand said...

wah... gojes! ;)

yUmIe said...

Aty,suweeett nye..
anyway congratulations puan aty=)
title dh tuka kpd puan,so blog pn berwajah bru..
bgs2,1 transformasi yg real..hihi

Nurulhuda|Adlie said...

aty, hehe kan i dah ckp berseri je u masa big day, aritu jumpa tak mekap lain, ni dah mekap cantik sangat2, alhamdulillah, congrats again and again!!

didieadila said...

alhamdulillah..serious gojes..tdung gojes,bju gojes,plamin gojes..rasa mcm nak nges tgk..hehe..congratsss!

ElyaElmo said...

atyy...elya sukee laa bilik tdo pengantin tu...frame bunga kat dinding tu lawa laaaa