Thursday, October 14, 2010

Geram...

adoyai...kenape lar lembab sangat...
nak upload gambar2 hantaran..peLamin.. dan biLik peLamin..
tapi.. biLer nak upLod picture..punyer lar Lembab..!!
buat aku naik hangin jer...!!
so.. decide....
lain kali jer lar ek..huhu..sowi.........


sebab jap lagi aku nak g JAIS..
nak buat kad nikah...
errr..dah nak sebulan kawen baru nak buat..huhu...


sebab...
susah nak mit time suami isteri...!!
kene pergi berdua.. kalo ley gi sendiri2..
aku dah pergi dah kot..~ngeee..


so.. petang ni Si Suami amik Half day..
sebab next wik die dah nak nak g out station...
nak ker tak nak..kene setel minggu ni jugak...


nak buat macamane..
jumpelah lain kaLi...


p/s : aku dah dapat 2-3 kad jemputan...
dari kawan2 blog..
insyaallah..aku akan pergi... :)

5 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

xsabar nak tgk pic banyak2...
hehehe...

farahfatihah said...

kad fara dapat x? hehehehe
dear kalau nak pic tu cepat di upload, resize dulu bg resolution dia kecik..baru senang

Hana said...

atie tak bg kite address lg.. tapi dewan bkt naga sbela skolah kebangsaan bkt naga je.. from jln kebun roundabout tu pukul 3 k.. 1st trafic light masuk kanan kt pintu gerbang tu.. :) 24 Ogos tau... Jemput dtg.. if nak dtg nikah on 23 malam kt rumah.. kt bkt naga jugak

anaztasias einz said...

hi aty..long time no seee... nora pun Insya Allah akan pergi blogger wed =)

journey of a lady said...

sabar yang..heee
i pon xbuat surat nikah lg..
sijil kawen pon xamik lagi aper cer kn?huhu