Monday, October 04, 2010

Hantaran [perempuan]

semua hantaran aku buat sendiri...
dari pemiLIhan bekas...
pemiLihan Bunga...
dan pemiLihan gubahan....
ramai yang tanyer aku...
pasaL bunge gubahan hantaran tu..
untuk pengetahuan aku hanye gunekan bunga artificiaL...
bunge pLastik ok...
bunge segar hanyer pade duLang sireh junjung dan cincin ...
artificial tu puLak.. buKan bunge span taw...
yang macam kenyaL2 tu...
hanyer bunge biase...
aku beLi kat romantika shah aLam....
Ley bace pasaL n3 bunge ni kat SINI



sireh junjung yang dah tak berjunjung lagi...~ngeee
hanye sebagai syarat..
seLebihnyer.. aku letak fresh flower...
tak gubah pon..
aku juz letak daLam vase...
bekas kecik tu... asaL daLamnyer ade cincin tuk Suami
mase majLis membatalkan air sembahyang






~ sireh junjung dan cincin ~




~ kasut ~



~ sejadah dan kain pelekaT ~



~ jam tangan ~



~ cokLat ~



~forero rocher chocolate ~


~ wallet dan taLi pinggang ~



~ set minyak wangi kesukaan hubby ~

~ bekas buah - mase gambar ni diamik.. buah tak isi Lagi... buah strawberry ~





PS :: KEPADA SESIAPA YANG BERMINAT UNTUK MENYEWA ATAU MENGGUBAH HANTARAN SEPERTI INI SILA HUBUNGI PINK garage UNTK PERTANYAAN LANJUT

22 comments:

mizz sue said...

CANTIK NYE ATY...SOFT JER...

Hana said...

serius chanteq sgt bunga tu :) suke la hantaran ati..

Anonymous said...

nk ty, u beli bunga plastik tuh bpe eh? leh tau x? klu leh, emial i kat ctsafa21@yahoo.com yeee

hana yoriee said...

wow..sweetnye lah hantaran aty..walaupun guna artificial flower tp tetap sweet..boleh hana jdkan inspirasi? hihi..seriusly sgt memikat kalbu.padanlah ramai yg bertanya..=)

♥S@R@♥ said...

cantiknye aty.. bekas putih tu aty beli or sewa ea?..

bape bnyk ek bunga yg dperlukan..huhu

Sha said...

sungguh cantek!!

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

memang chanteekkkk..
sgt...
;)

Diebalychouzz said...

cantiknya hantaran u dear.. hurmm :)

sk said...

sweetlah hantaran aty tu.. walaupon guna artificial flowers jek, tp tetap cantikk.. gud job!! =)

MiSS NaDieYA said...

admire ur hntaran..cntik dear =)

Iffah Hamed said...

congrats dalink..chantek chantek semuanya..^_^

Nora Anne Burn said...

canteknyeeee!!
i loike!
i pun berangan nk wat hantaran cmtu..hehe
tp kene pakai bunga bnyak kan..??

harzharun said...

dear...idea letak sireh & bunga dlm vase tu sgt best!!

aini said...

aty...sgt chantek la..bunga tu kelihatan cam fresh flower je..memang sgt2 chantek!!!!

farahfatihah said...

semuanya cantikkkk atieyy!!!

didieadila said...

sweet n lovely sgt!
n bunga tu nmpk cm real!

ElyaElmo said...

aty!!simple jee u nye sireh junjung kan!!takyah susah2 nk gubah2 bagaiiiii

Nurulhuda|Adlie said...

cantiknya hantaran aty, sweet walaupun arti, kalau kene gaya ;)) good job aty!!

anaztasias einz said...

cantek n sweet la =)

aty, saya dah xguna dah link nora aira tu. kalo ada masa exchange with my new link yea =) tengs dear.
http://norapurplebridez.blogspot.com/

stay cool, pretty n healthy

Anonymous said...

salam aty..

saya dah lame minak dekat awk nyer hantaran...
nak tanya awk tak nak rent kan ke bunga dan dulang putih tu?
sambil2 tu leh wat duit...hehe

hope leh reply kat email saya ek..
hanie_maily@yahoo.com

thanks..

xshajiax said...

salam, available lagi ke bekas hantaran ni utk sewa?
sy dh email awk..tp taktau la awk cek ke tak..hehe tq
pls email me at xshajiax@gmail.com

xshajiax said...

sy try bukak link blog awk bg utk tny psl bekas hantaran tu nampaknye dia dah private kan la..boleh tau mcm mana nk contact dia? tq..