Saturday, February 19, 2011

raja Lawak 5~Leman tak terkeLuar..??!!

kenape bukan Leman yang terkeLuar maLam ni...!!!
tak keLakar langsung ok...!!
aku rase die sendiri pon tau....
walaupon aku 'biase2' jer ngan lawak eppy dan kumpuLan Lucky tu...
tapi... aku tak puas hati kenape Leman langsung tak temasuk daLam buttom 3
sekaLigus terkeuar..!!

okey... undian setakat ni...
Masa :: 1.19am
tarikh :: 19hb February 2011

aku print screen dari :: SINI

eerrr... die tak buat saLah ape2 pon kat aku..
tapi.. aku rase lawak Die tak Ley terime..
tak keLakar langsung..!!
* sowi yer tuk peminat2 Leman Raja Lawak 5 ni...

siyes.. kaLau ikutkan aku...
aku tak berape kesah pon saper yang terkeLuar..
asaLkan Leman yang tak Lawak Langsung ni terkeLuar duLu...

yeah..semua bergantung kepade undian...
untuk aku yang tak mengundi ni.... diam2 jer lar...huhu....

n menurut undian terkini...
Leman dah masuk List paling rendah...
tapi... jangan Lupe die pernah jugak jadi yang terbaik tak siLap aku 2 minggu Lepas...

eerrr... takut dikecam lagi...
cukup sampai disini...[huhu]

zizan dan Johan yang jauh Lebih Lawak dari peserta...
* Hubby minat giLer ngan Johan... aku suker kan Zizan yang comeL ..!!

p/s :: pernah vote tuk program reality hanye sekaLi.. waktu Faizal Tahir mase One In A Million 3-4 tahun Lepas..!! becoz he's very talented even dari mase program tu sendiri pon dah ley nampak..!!

2 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

aku suka nazmi...
layan...

aDieyZa said...

zana pun x suka lawak leman.. then hairan sebab undian dia tinggi..

p/s: zana suka lawak Man & Nazmi..