Thursday, March 10, 2011

adik aku Tina nak kahwin::sepanjang minggu akan di shah Alam

adik aku ~Tina nak kawin hujung minggu ni..
so.. aku dan asben akan berkampung kat shah Alam muLai hari Rabu semaLam..
kire Asben akan beruLang kerja ke Damansara lar maknenye...

aku bawak baLik baju n segala bantaL seLimut..
penuh kereta Asben ngan barang aku jer....
macam nak duduk sebuLan..!![ngeee]
Kereta aku..?? kosong..!! sebab nak terus hantar servis mase otw tu sekaLi kat shah aLam...

dan yang paLing penting...
aku kene bawak momma eva baLik jugak....!!
penin Eva duduk daLam keta Asben..[huhu]
Asben bawak Laju sangat...



bawak baLik kereta asing2....
Mudah nak pergi kerJa...
dan mudah aku nak gerak mane2 nanti...
aku tau aku akan membizi menguruskan haL adik aku ni...

sebeLum sampai ke rumah famiLy
singgah produa servis kereta aku :: PUTEH..


kaLi ni kena RM193.55...
servis biase2 jer....
tu pon siap kate nak servis air-cond aku bagai...
nak charge aku Rm300-400.. adoyai....
tapi sebab tak de keperLuan...
aku rase.. nanti Lar duLu...


yeaaaa.. akhir nye sampai...
[cis.. macam jarang2 baLik shah aLam jer gamaknye..huhu]

p/s :: aku akan membizi minggu ni ngan majLis adik aku...

3 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

aty..mama eva nye baby sekor je ke..
nampak poyut mcm besar je ari tu..
kalau awak dekat nk minta tlg deco kan umah huhu...kamu sgt creative okeh =)

aTy _faRed~ said...

tu ar ang peik tu Nad... tapi tengok mama Eva reLak jer.. tak sakit.. duLu pernah ade kes macam ni kat umah famiLy.. anak nye mati daLam pewot...tapi mak kucing tu sakit tak bangun2... ni macam tak de ape ape pon.. selamber jar lari2 naik turn tange kat umah tu.. tapi.. nak bawak die jugak gi kLinik minggu depan ni...
eerr... deko umah..?? huhu... untuk sendiri2 Ley ar nad..[ngeee]

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

selamat bermajlis...