Tuesday, March 15, 2011

Wedding adik aku Tina :: Asli nye Bau Bunga Rampai untuk biLik pengantin

aku tetap prefer tuk pakai daun pandan  untuk bau bunga rampai yang asLi...
campur ngan air mawar...
dari kecik2 aku memang suker kan bau pandan bunge rampai tu...
bagi aku.. tu bau 'evergreen' untuk pengantin...


setiap kaLi bau daun pandan bunga rampai
akan sentiase mengingatkan aku pade majLis perkahwinan..
yang dari kecik aku pergi...


mungkin waktu sekarang dah bertukar..
orang Lebih gemar Letak potpuri dan pewangi yang sedia ade juaL
untuk biLik pengantin..
atau campurkan pewangi[perfume] pade bunge rampai daun pandan tu..


memang wangi..
tapi. originality bau tu dah hiLang aku rase...
eerr...tu pendapat aku..
dan kesukaan aku...


since dari weddings aku aritu..
aku pakai daun pandan sebagai bunga rampai asLi...
bau memang sampai ke Luar biLik..!!!


n biLer weddings adik aku ni puLak...
aku soh derang potong daun pandai banyak2 untuk di buat bunga rampai....





p/s :: setiap kaLi bau teringan memori sendiri mase kahwin ari tu..[ngeee]

4 comments:

Peri PiA said...

bau yg sgt wangi dan asli

ElyaElmo said...

aty..air mawar nk cari katne yeh??
dulu masa akak kawen..kawan2 die suh spray kan perfume dekat daun pandan tu...uhu

aTy _faRed~ said...

peri pia... memang sangat wangi..!!

Elya ~ air mawar cube u carik kat kedai india banyak...bau die lebih pekat n wangi... ade setengah tempat..cair n kurang sikit bau mawar tu...:)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

bau terbaek tue...
:)