Tuesday, July 26, 2016

#GayaRaya :: Pastel





konon2 nak pose ala2 che ta... hahahaha.. nan hado lah tak jadi nya...



gaya wajib ahkak... lalalala...







pose manja sikit...tak yah acah2 model sangat lah aty uuiittt...



bila beraya waktu malam.. amik gambar dalam rumah jer lah...

dan biler boleh pakai baju kurung modern ni maknanya..
jalan setakat sebijik rumah boleh lah.. hahaha..
kenapa..??
baju kurung modern ooii.. celah mana nak bf friendly nya kan...
kalau nak.. duduk dalam kereta.. selak dari bawah giteewww...
jalan kejap2 atau dekat2 boleh la...
kalau lama2.. rimas gak lagi2 kalau jam2 tu lah anak nak menyusu...

tapi aku suka pakai baju2 macam ni..jarang dapat pakai kekdah nya..
tu yang macam sawan baju kurung jer tuh.. miahahaha..
asal ada peluang.. tim raya.. tak kire lah setakat jalan umah jiran pon..
mesti nak pakai baju kurung...atau at least..nama nya baju raya...

notatanganAty :: baju raya tahun pertama kahwen duluuuuuu... masa belum ada dak qaleef lagi.... sila percaya...



ok lah.. bukan takde bende nak cerite selain dari cerite baju raya..
tapi.. aku tak berapa ada mud..huhu
biler sd card camera buat perangai tetibe tak boleh nak baca..!!
dalam tu selambak gambar raya tak transfer lagi..
kalau ada laki aku senang gak soh die tengok2 kan..
ni dia dapat tolong dari jauh jer lah..
soh aku donlod tu nstall ni..apa tah bende data recovery software bagai..
macam leceh jer kan...hahaha..
tapi nak kene gak lah buat.. try n error...
nak kene carik balik gambar2 tu..sayang ooii.. beribu hilang...
since gambar2 tu hilang masa aku transfer ke lappy..
tetibe dalam SD card dan dalam lappy pon takde..
tak perasan macamane boleh jadi..
kalau ter deleted pon.. mesti ada dalam folder tong sampah tu kan..
kalau salah letak.. aku rasa masih mampu jumpa dengan mudah..[insyaa ALlah]
tapi ni kes macam missing in action gitewww.. 

panik... lepas tu...berlapang dada..hahahaha..ketawa dalam tangisan keshaduan nama nya nih...
nak nanges pon macam gedik sangat pulak..
walaupon dah sebu jer kat dada ni ha..tak tau apa nak rasa sebenarnya..
nak di marah pon.. lagi tah apa2.. nak marah kat sapa pon tak tau..
tu yang pelan2 wasap abah sado bagitau acaner nak buat..huhu
dah lah nak hadap ni pon satu hal amik masa..
kang stress mencarik..stress ngan anak2 kang..
lagi stress.. tu aku ilek2 jer lah.. tengah2 malam kang lah aku buat..
tak pon...tunggu jer lah abah sado balik.. senang kerje.. habes cerita...

sebelum tu...bertabah lah...


notatanganAty :: gambar atas ni sedia edit dah masuk lappy sebelum ni lagi.. hilang time nak transfer tu..to be exacted..masa tengah2 proses transfer...kot...












9 comments:

nayfatimah rasyid said...

wow sebelum dan selepas ade anak sama jew ;) comelll

Blog Akak Kembang said...

Ayu gitew...cantik kaler ni...sama tema baju raya Akak Kembang tahun ni

eima said...

bertabah la ... aku pun penah kena .. ko ko cut n paste ke ..ko copy to laptop?
klu cut ngan paste hilang tanpa jejak tp ko boleh trace blk cuma size ngan kualiti tu ...tak betul sgt dah la

boleg godek blog aku ..keyword data recovery ?
aku pun lupa try la kot2 dpt separuh jd la

IdaShazana said...

rumah cantik... tuan rumah pun comel

Syida said...

Salam aty...suke tgk stail tudung aty...leh buat tutorial x...hihi

cik chinta said...

bestla ada org layan posing amik gmbr. hihi

Unknown said...

Akak,buat lah tutorial pakai tudung tu...berkenan btOl...

Unknown said...

Akak,buat lah tutorial pakai tudung tu...berkenan btOl...

Unknown said...

Akak,buat lah tutorial pakai tudung tu...berkenan btOl...