Tuesday, December 27, 2016

nak cerite...



apa bende nak cerite eh..

rasa nya macam banyak bende nak share kat blog ni..
kalau korang follow IG/Fb aku tau lah betapa productive nya sepanjang2 minggu aku..heheh..

aku mendaki..!! huwaarrgghhh..
don play2 hokeh.. jangan ingat orang pakai high heels tak pandai pakai sport shoes..mihmihmih
ini pompuan nampak macam geli geleman jer..tapi dalam hati ada kapak kau mana tau kan..
teruja nak cerite ngan korang..nanti...

minggu ni gak..daftar kan qaleef kat sekolah baru..untuk tahun depan..
kat Brainy Bunch..
lepas 2 tahun sekolah kat sekolah sebelum ni..
saja2 nak kasi persekitaran baru..
sekolah lama die bukan tak bagus..
2 tahun kat situ since umur qaleef 3 tahun..
banyak bende dan pengalaman qaleef kat situ..
tapi dari situ gak..aku observed sumtin pada anak..
bagi aku.. aku tak pilih sekolah terbaik...tapi aku mahukan apa yang terbaik dan sesuai tuk anak..
dan aku pilih Brainy Bunch pon bukan sebab ianya terbaik kat Malaysia [walaupon mungkin]
tapi.. aku pilih sebab aku mahukan yang bersesuaian dengan qaleef sendiri..
pasal ni..nanti aku share jugak yer...

lagi... tak sabar nak launching product Cloche terbaru..!!
yang tu buat aku bizi sikit..as usual..

dan lagi..31hb Dec..hari sabtu ni.. birthday aku yer..
saja aku bagitau kat korang kot2 ada yang nak bagi hadiah.. muwahahahaha...*perasaan
yang ke...34...kan..?? aku pon lupa..ngeheeee... buat2 lupa..

aaahh.. banyak nyer gambar nak share kat blog ni..
esok aku mulakan...eerrrr.... insyaa Allah.. huhu..

untuk sementara tu..
nak ingatkan korang.. SALES KASI LICIN EPHYRA tinggal beberapa hari jer lagi yer..
last sales 31hb DEC 2016 -[sabtu]
which is.. ada 4 hari jer lagi..
laju2 order yer.. bukan selalu aku nak kasi offer murah giler2 sampai Rm 159 per box tu..!! [tuk SM]
beli banyak..lagi murah aku kasi..
rugi lah korang kalau lepaskan peluang ni..
so..hurry up ladies... wassap aku...019-2085089[untuk urusan jual beli sahaja]
esok ada penghantaran..sapa2 nak joint boleh lah buat payment laju2..


lagi...ape eh...

tu jer buat masa ni...
minggu akan datang ni pon cuti 3 hari..
aku plan sumting tuk celebrate besday aku..kot..insyaa Allah..
Pak Jalil ajak gi Penang Jumaat..tapi abah sado out station..
dan lagi..aku tak berapa gigih nak gi tempat2 macam tu time2 cuti nih..
takut serik jer nanti..hahaha..
biarlah kalau aku nak bercuti..ngan anak2..walaupon dekat2..
tapi rileks2..tenang2... tak rushing..
dah ar pak Jalil ngajak nya sehari jer.. sabtu dah balik..
sebab ahad die ajak ke Perak pulak..tambun..aaiihh.. memang tak dapat joint kot..
aku pon macam baru jer ke tambun tu tengah tahun ritu..
ngan lulu sekali..

so.. may be.. cuti minggu ni..pikir kan aktiviti lain pulak..
apa menarik nak di buat yer...








3 comments:

antalya said...

wahh brainy bunch! pasni ank aty speaking omputeh ajer lah

norlina jusoh said...

cloche tu brand aty sendri ke? cantik lah aty. sangat tau. sopan tapi tetap trendy. kite suka.

Jimi said...

Tak tau aktiviti akak. Akak x approve sy as your followers kat insta. Sob2..