Tuesday, July 31, 2018

DIY WAINSCOTING dengan harga mampu milik DARI DECORECA


baru sempat nak cerite kat blog ni pasal bende ni semua.. alhamdulillah.. sejak kami mula amik tempahan bulan 2-3 ritu.. semakin hari semakin banyak permintaan.. lagi2 masa puasa-sebelum raya ritu.. tak menang tangan tak cukup rehat di buat nya.. yer lah..time tu ramai nak cantikan rumah kan..






dan.. syukur ritu buat keputusan cepat tuk sewa workshop luar seawal lepas 2 bulan mula.. 
tak dapt bayangkan masa tu.. kalau masih nak kene buat kat rumah.. aku tak tau lah tu..mungkin tak dapat nak amik order sangat kot.. sebab masa bulan puasa tu.. buat kerje sampai lewat malam.. n hari2... kalau buat kat rumah macam masa awal2 dulu.. mesti haru bising bunyi mesen ganggu jiran2.. jadi serba salah nanti..hati tak tenang..

so bila dah ada workshop ni.. bebas buat kerje.. boleh amik pekerja jugak tuk buat kerje..  




bila free hujung minggu.. n order banyak.. abah sado sendiri pon akan buat kerja.. lagi2 masa bulan puasa hari tu lah.. 

alhamdulillah.. semua berjalan lancar.. lepas raya ni pon.. masih ada rezki order macam biasa.. insyaa Allah.. ngah plan tuk project lain pulak lepas ni.. Allah dah bagi jalan yang aku suka.. so aku nak kene kembang kan.. semoga Allah terus mudahkan urusan kami.. amin..



ni masa awal2 dulu.. order2 yang di courier ke penang
macam dekat2 Puncak Alam tu kami biasa nya hantar sendiri jer.. ngan caj transportation..


ni order customer dari Jengka Pahang.. 2 hari dah sampai jer kami courier..
alahamdulillah selamat.. kayu ni tahan lasak..tak mudah patah..insyaa Allah takde masalah nak pos..

cuma plan dalam masa terdekat ni nak buat kotak kami sendiri.. 
lagi elok lah bila nak post pada customers tu nanti kan..



ni order masa bulan puasa ritu.. customer dari Subang order berapa ratus feet full set [top n bottom frame] masa ni tuk ruang pejabat.. memang banyak giler...

kayu memang datang sebatang2 macam ni.. kami buat DIY CONCEPT
sediakan semua barang.. 
kayu siap potong sudut dan ikut size
siap gosok..
siap coating putih

dan peralatan pemasangan pon kami kasi sekali..lengkap.. tinggal pasang jer nanti

LAGI JIMAT tanpa cost pemasangan 



kami sediakan MANUAL PEMASANGAN dan drawing 2D tuk rujukan
setiap kayu di label sama ngan drawing tu..
just follow jer step by step.. insyaa Allah takde masalah nak pasang

mudah jer sangat sebenarnya.. cuma kene teliti supaya hasil kerje lebih kemas..
so far.. takde lagi customers kami tak ley pasang.. alhamdulillah..
tengok jer lah gamabr2 kat bawah ni.. hasil kerje customer kami



customer : Puan Julie - Sepang


customer : Pn Lyn - Sarawak
[bottom double frame]


customer : Pn Fiza - Puncak Alam


Customer : Puan Nurul - Klang


Customer : Puan Rosmawati - Puncak Jalil


ni semua customers kami pasang sendiri yer.. kami just potong kayu elok2 cantik2 jer bagi mereka pasang..biasa mereka just amik masa sehari-dua jer siap tampal dah.. cuma nak touch up n cat balik tu biasa amik masa sikit.. 


ni baru sikit yer aku share..
kalau nak tengok lagi.. boleh follow dan tengok sendiri di Link bawak ni yer





FACEBOOK 

INSTAGRAM 



nak tanya2.. mintak sebut harga atau nak terus tempah
boleh terus wassap jer nombor bawah ni