Thursday, August 06, 2020

hye korang, aku dah beranak anak ke tiga

gituh tajuk kau aty.

punya la lama tak update blog, not even bukak blog pon
tengok2 interface blog pon dah lain.. 

terlalu-lalu banyak bende nak cerita.
pasal pkp yang berlaku kat malaysia ni disebab kan virus Covid-19
pasal aku make-over ruang tamu
dan paling2 nak cerita kat korang semua,
pasal aku dah beranak baby premature 31 weeks time PKP haritu !!

well.. walaupon ramai jer yang dah tau since aku dah update jer kat Fb dan Ig.
tapi saja nak cerita jugak buat kenangan kat sini.
2 anak sebelum ni, ada kisah mereka sendiri.
so sama jugak ngan 3rd baby aty.
im soooo excited.
nanti cerite eh..




baby boy ker gurl kali ni?
well.. nak tau cepat sikit, leh follow Ig aty @atyfared 
hari2 ber-update.