Wednesday, January 13, 2010

Hantaran Pertunangan - Tema PURPLE OFF WHITE


 1. SIREH JUNJUNG- 
~tapi tak nampak sangat..sebab bunga ros (fresh) banyak kat atas nyer....~



 2. COKLAT
- simple jer...tak yah gubah2....juz tabur dalam bakul ni...sebab tak nak nampak lagi crowded...






3.BUAH-BUAHAN
~epal dan anggur hitam~


4.PERSALINAN NIKAH 
Baju MelayU...Sampin dan Butang Baju Melayu - tuk digunakan mase pernikahan nanti..
Warne: off white



5. KEMEJA 
~ Saje bagi sebagai hadiah tuk en tuNang sebab nak cUkupkan hanTaran yang tetibe beRubah !!~


 AL-QURAN 
~ Selalunyer orang bagi waktu hantaran kahwin kan.. tapi aku nak awal.. aku niat nak khatamkan al-quran sebelum hari pernikahan... nak gunakan al-quran ni sendiri.. (Biar berkat sikit hubungan ni.. insyaallah)~




7. POTPURI/BUNGA RAMPAI -
~ Bau bunga rampai tetap memikat walaupon dah letak potpuri... aku campuekan potpuri sikit dengan bunge rampai ~


8. TOILETRIES/SET WANGIAN
~ aku bagi set aDIdas biase.. ni pon aku sajer2 nak bagi.. last minit.. tak tau nak bagi ape lagi...~


9. CUP CAKES 
 - Blueberry cake kesukaan tunang - aku tempah kat kak ana beLakang umah jer.. cantik.. yang penting sedap~ mekaceh kak ana...


10. CAKE - 
Secret Recepi Moist Choc Cake...tahan lamer sesuai tuk perjalanan jauh... ~jauh tu nak bawak baLik ke Johor ~


 11. MANISAN
~ yang ni sponsored oleh mak ngaH aku.. tapi die pon beLi jer kat sek 16..huhu~ aku tak dapat rasenYer tapi sume kaTe sedap..ngeee~



    2 comments:

    masmOna said...

    Dear, banyak gila ur hantaran e-day. 11-9. macam hantaran kawen gitu. ahaks.
    u DIY ur hantaran yeh dear?

    @ty_farEd said...

    yup..banyak kan.... huhu.. i pon penin taw mase ni nak cukupkan hantaran i.. ni nak kawen ni i berkeras tak kan tambah hantaran lagi..huhuhu...

    yup.. i yang buat sendiri hantaran i tu..~ngeee..tak kemas kan.. :p