Wednesday, May 26, 2010

TQ taG ~dah buaT

dengan panTas aku decide..~ngeee...

dan terus buaT...

en Tunang pon beLom tengok lagi...
eeerrr...aku consider die setuJu jer...~ngeee

tapi ni aku baru dapat buat 216 Pcs...
eerrr...ade Lagi 382 Pcs ok..!!!

*
*
*
*
*
*
*
*
*
ni Lar sebahagian tQ tag yang aku dah siapKan..
Howyee...suker..!!
*
*
*
*
*
*
*

~ hiJau pLus pink ~

 
~ eerr..campor2 paper kaLer pink... aku pakai jer kertas yang ader~ngeee ~


~ ni Lar asaLnyer ~

*
*
*
*
*

okey..baLik ni dah boLeh potong2 sebeLom nak tidor..

nanTi Ley mintak toLong  kat en tuNang tuk tampaL kat paper bag..

sebahagian Lagi yangbeLom siap..paper dah abes.. kena beLi paper duLu..
pasTu ujung minggu ni Ley mintak toLong assistant poTongKan mase die cuTi bersaLin Lamer ni...~huhu

Ok... seTel pasaL tQ tag...
 


7 comments:

ZARA said...

huahaha. senang je kan? setel dah satu hal...

sue mrs.pink said...

cantik!!

rose said...

macam mane awk buat?cantik!

@ty_farEd said...

rose ~heheh... saye tak pandai sebenanyer nak buat nie.. ni pon en tunang yang bagi tag cantik2...pas tu saye edit kat photoshop jer tuLisan tue.. rose nak tak? saye ade banyak Lagi.. bagi wmail adress

zara ~ yup..tak Lar susah sangat pon...~ngeeee dah seteL satu hal..tak penin dah..huhu

sue~ mekasih :)

♥S@R@♥ said...

hai..leh x share camne buat tag ni..
n print sendiri or hantar kedai. klu print sendri nak guna paper apa.. thanks ea

ni email i

ct_sara01@yahoo.com

masmOna said...

well done! :) senang je kan *macam zara cakap* huhu

@ty_farEd said...

sara ~ boLey jer share... :)
i pon tak beraper teror taw... i amik background tu sumer daLam internet...en tunang i yang tolong carikkan ...pastu i print jer kat kertas keras i beLi kat mydin n ader yang i guner paper dari opis..hahahah..

nanti i email kat u ek.. i ade banyak Lagi...

masmona ~ yup..memang agak 'mudah' ar sebenayer..heheh..i jer yang tak berape nak rajin sebeLom ni... huhu