Tuesday, May 25, 2010

Thank You tag

aku nak buat jugak....!!!

tapi...eerrr...aku tak pandai....
duLu aku tak terpikir pon pasal tq2 tag ni...
tapi biLer aku tengok memember b2b lain sume rajin jer buat...
aku pon teringin...huhuhu~

Lagipon...betul gak kan.. takkan nak biar kan kosong Jew..
tanPa ucapan terima kasih...
pade tetamu yang sudi memeriahKan majLis aku tu..

conToh pinjam tQ taq dari bLogger Lain
~eerrr...pinJam ek kengkawan...ngeee~
*
*
*
*
*
*
*


eerrkk..name hubby die same Lar puLak ngan en tunang aku..heheh


 ~tQ Tag bLog ♥ kesahkaseh ♥ 
ni tuk engagemen day cik Masmona


~ tQ Tag bLog through our window~
-ciK aLLy yang nak jadi Pn ALLy lagi 1 minggu-



~ tQ Tag LoVe ZaNa = aDieyZa ~



 ~ tQ tag + road to bliss + ~


*
*
*
*
*
*
ok..tu jer... aku nak try buat aku nyer puLak...~ngeee
bahan2 sume dah ader...
sebab tak pasti nak wat camane...
so..aku sediakan jer lar macam2 jenis bahan kertas..



~pink dan off white/cream~
yang besau tu aku amik mintak dari opis..kerat2...ley potong kecik2 nanti...

aku duLu penah beLajar adobe pHotoshop... tapi..eerrr...sekang dah Luper..huhu.. so aku akan wat simpLe2 jew..

meLalui pertoLongan en Tunang ~aku dapat banyak free tempLate n picture yang cantik2 daLam internet tuk wat background...

contoh2 yang aku dah wat...
tapi..tak print lagi..
masih daLam peniLaian...uhuukkss...
*
*
*
*
*
*
*
*

~banyak gune ink kaLer2 nanti...ngeee~


~ macam ok gak kan ~


~ en tuNang suker kan tag nie... cume die soh ubah kaLer tuLisan bagi Lagi nampak..ok..baikLah ~


~pink hijaU...tema lari sikit Lar..tapi cantik gak~

*
*
*
*
*
*
*
*
*
simpLe jer kan.. tapi aku rase ok kot...

banyak lagi tempLate yang en tunang carikan cume aku tak sempat lagi nak beLek..try n error...nanti Lar..


tapi memang teringin nak wat jugak tQ tag ni..huhu...


pastu bagi kat assisTant aku yang cuti bersaLin start nex wik.. mintak toLong potong kan..muwahahah.. 
eerrr..aku tak pakse..die yang offer...~ngeee

~uurrmm... nanTi aku try print duLu~







6 comments:

ally said...

waaa..sume yg awk wat cantik2 la..i vote for the secong pic, yg soft pinky tu..cantik..=)
*correction dear: hihi..i bkl jd puan mid july nt..hihi..*

ZARA said...

seronok dia ada orang boleh tolong potong2kan... ati! bak email sat. BF saya kata dia bukak pakai ie blog awak nampak cam biasa. saya try bukak pakai ie PC rumah melaka saya pon.

farahfatihah said...

caiyok2!!!! buat jgn xbuat heheh

aDieyZa said...

oh my dear.. that's not my TQ tag..

tu just contoh jer.. yg real zana xpublish pun sbb lum siap lekatkan kat paper bag tu.. hehehe..

baru cadang this week nak publish entry yg real punya.. hehehe..

apapun, gud luck dear..

TQ tag pun penting since tunjukkan yg kita benar2 hargai tetamu kita..

@ty_farEd said...

eerr..cik aLly...yer ar.. tau nak kawen lagi 1 buLan lebey..tersiLap taip ar..huhu...cowi ek....

zara ~ok ek..?? betul ok...?? besh besh..ta ar i rase bLog i buruk nanti..huhu...
emaiL i.. nurha_abdul82@yahoo.com

farah ~heheh...mekaceh :)

adieyza ~eeerrkk.... Laaaa..yer ker...huhu...tak per... :) nanti nak tengok real nyer jugak taw.. :p

masmOna said...

eh eh..tq tag i pun ada juge :)
sori dear baru baca belog u setelah sekian lama i tak berblog walking. huhu