Saturday, June 26, 2010

cup cakes ~appoinMent

sabtu Lagi...~terase cepat mase berLalu ..!! penat sabtu Lepas pon masih terase..*ok..tipuuu...hahaha...

masuk opis kejap pagi ni... isnin account nak tutup.. so bakaL sibuk... arini setel sikit2 keje... kat umah bukan tak de kerje nak di buat.. tapi... mud pagi2 baik masuk opis ...!! tapi..eeerr... kejap jer kot.. sebenarnyer sebab ade kerje urgent...!!! ~ngeeee

tengahari ni ade 'dating'.. bukan ngan en tunang.. tapi dengan cik Rina:home made cookies@cup cakes -ICHA CHOCO -... sepatut nyer petang.. tapi tipon cik rina tu tadi nak jumpe awaL... daLam pukuL 12 or 1 nanti.. sebab kaLo petang karang.. kompem aku maLas nak kuar...!!

kebetuLan aku memang ngah terpikir2 pasaL cup cakes for hantaran... cik rina macam2 tau2 jer...~dia antar mssg kat ~BOrAK cHoc` zoNe~ aku.. aku terus Link.. n tengok hasiL..cantik..!!! kebetuLan Lagi... dekat ngan area rumah aku..!! dekat shah aLam jugak... aku memang carik home made cookies@cup cakes yang cantik+sedap+yang penting dekat ngan area aku...supaye senang aku nak berurusan nanti ok..and yet.. harge pon aku rase berpatutan... but tak tau lagi macamane.. so tengahari ni jumpe.. isnin aku akan hapdet Ok...~

 kaLo nak tengok duLu hasiL sedia ada.... aku bagi picas sikit.. tapi kaLo nak tengok banyak2.. ley tengok kat Link bLog cik rina : ICHA CHOCO

~ suke ni sangat..!! ~





okeh... nex maonday aku cerite Lagi... terpikir lak tetibe nak buat souvenir kat tetamu VIP.. hurrmm..kite tengok duLu ok...~ngeee 

2 comments:

mysarah said...

i've share about her in my blog dulu. yes she was nice n harga agak berpatutan. coklat dia pown sedap ;)

@ty_farEd said...

ooww..riLi...?? sowi tak perasan mysara... :) yeah.. die sangat baik n ramah..!! i dah order pon taw..