Friday, June 25, 2010

buLat tak..??




ingat Lagi tak n3 pasaL pomander baLL yang aku dok heboh2 tak jumper boLa kabus nak buat pomander ni..?? n3 kat SINI ... aku tak pergi pon KL tu sabtu yang aku cakap nak kene pegi tu..sebab.. tak sempat nak kejar mase...!! sabtu tu aku juz ley hunting for barang hantaran jer.. tu pon..dah sampai ke maLam...

so..maLam semaLam.. mase aku ngah kemas2 Lepas wat hantaran.. terase semak puLak bunge2 berterabur tak buat aper2.. bunge2 ni agak besar berbanding bunge2 aku tuk wat hantaran nanti... ni bunge2 baLance dari mase buat hantaran adik aku bertunang duLu... so memang dah pLan nak wat bunga poMander baLL~ ceehhh..macam teror jer bungi kan...~ngeeee

nampak sekaLi kabus 4 segi.. aku alter potong2 jadikan buLat..eerrrr....tapi... tak buLat pon...!!! 

korang rase buLat tak bunga poMander aku nie..??
*
*
*
*
*
*

n macam comot kan..!!! okeh okeh... aku akan kemas kan nati malam....~weeeeeeee.... :)

11 comments:

iedayah said...

xboolat pn xpe yang..trend baru dr aty..xslah design cam mane2 rupe pn yang..yg penting sweet giler

asna cute said...

dlm gmbr nie nmpk bulat kak. tp xtau la biler tgk real.

psstt ada tips. klu nk bg nmpk bulat. masa cucuk bunga n daun tue, cucuk semua sama tinggi. mybe bley nmpk bulat kot hehe

YuNa said...

HI ATY... bunga awk buat pomander ball ni cantekla... nampak hidup.. beli kat mana eh?

aini said...

sy ni ape2 yg kaler soft pink + white camtu memang mata sy ni akan nmpk cantik je..hehe

@ty_farEd said...

iedayah ~ hahaha..jadi tren i ek..huhu~saper lar nak ngikut tu...

asna~ kat luar nampak macam lonjong sikit..!!! macamane nak susun same tinggi pastu jadi bulat..?? oowwh..tolong lar ajar...~ngeeee

yuna ~ haa..bunge ni i beLi kat niLai 3...alaaaa..yang kedai popuLar sangat tu.. kat depan2 sekali...tapi siyes tak hengat name kedai tu...:p

aini ~yeah... fanatik pink..!! same ngan saye...heheheh

ZARA said...

aty! sumpah cantek! warna pastel dia sweet... bentuk doesn't matter!! yang penting kami ni suka!! macam judge project runway pulak...

hahaha

@ty_farEd said...

zara ~eerrkk..maLu..heheh... mekaseh... sedap sikit hati dengar waLaupon tetap rase tak cantik..!! haha..

farahfatihah said...

aty, mmg nampak bulah la..xda pun bersegi

ElyaElmo said...

tya...tak perasan klo tak bulat pun...org tak gi tgk n perhati kan pun...
klo gantung nmpak cantik..shud b ok dear:)

~ thalhazlin ~ said...

macam bulat. tapi yang pastinya cantek!

@ty_farEd said...

fara ~ hahaha...tak bulat..tak bersegi..tapi rase macam lonjong memanjang jer...~ngeee

elyaeLmo~ ha'ah kan.. betul gak tu.. kaLo ade orang perasan pon..die tak kan tegur kot.. harap2 ar..~huhu

thalhazlin ~ mekaseh..!! :)