Tuesday, June 15, 2010

misi mencari kabus untuk pomAnder baLL~

sangat banyak nak di update minggu ni sebenanyer...

tapi....

cabeL camera tertinggaL kat umah mak aku...!!!

petang ni nak baLik amik cabeL tu..so..esok ley start update banyak2....
eeerrr....tu pon kaLo tak banyak keje Lar...~ngeeee

ceriter cikit duLu...

sabTu ari tu..pagi2 masuk opis duLu..ingat nak masuk kejap jer...

nak siapKan aper yang patut...

termasuk menyiapkan kad besDay en tunang yang aku gataL DIY sendiri....~Lalalala
*ok...esok 1st aku update pasaL kad tersebut....

Lepas tu daLam pukuL 11 baru bertoLak ker niLai 3...

percaye tak aku kat saner tak sampai 2 jam pon....!!! and aku dapat sumer yang aku nak...KECUALI...
*
*
*
*
*
BOLA KABUS/POLYSTYRENE UNTUK WAT POMANDER BALL..!!

macam nie..
*
*
*
*
*
nak yang besar punyer...!!

nak DIY camnie...
*
*
*
*
*
*
*
*

atau


Oooww..tak Lar begitu susahkan..~masaLah nyer..aku tak jumper itu boLa kabus tuk wat pomander tue...!! adeeyy


"kawan2...toLong bagi tau saya kat mane nak dapat kan BoLa tersebut key..puas dah mencarik kat NiLai 3 tu...tapi tak jumper...!! sangat peLik kan...."


ok..sambungan...

cerite pasaL kat niLai3 tu..aku akan update tuk 2nd n3 puLak ok..


baLik dari niLai 3 walaupon tak lamer kat saner..tapi tetap tak sempat nak kejar mase pergi ker kedai kad kawen sabtu tu...

ingat tak aku kene pegi kekedai tu sebeLom pukuL 4ptg..??!!


tak sempat ok...~ngeee

*aku tetap pergi jugak...tapi bukan hari sabTu tu...
aku pergi petang semaLam... mintak excuse kuar opis awaL sikit..
dah tempah...!! aku amik siyes yang biase2 sangat.. n murah giLer..mengikut baJet aku yang begitu baJet ok..!! ~huhuhu
haaa...cerite pasaL kad kawin ni aku akan update tuk n3 ke3 nanti..~ngeee


Ok..sementara tunggu en tunang aku beLi satay hj samuri kat PKNS shah aLam untuk majLis doa seLamat maLam nyer..
aku pergi JUSCO bukit tinggi carik hadiah en tunang..

dan disebab kan ini.. en tunang merajuk sebab terpakse tunggu aku kat bawah rumah aku seLame setengah jam...!! setengah jam jer pon... ok ok..aku paham..die pon penat baru baLik keje...*sigh

uuhhh...aku kene marah sebab kan haL tu ok...
hurrmmm....tak per lar... it's my fauLt even aku bekeJar kesane pon untuk die jugak...~

Lepas antar kunci rumah pade en tunang..aku terus ker pizza hut Lebih kurang pukul 6.00 petang...

dan daLam mase tu..family aku sumer dah sampai umah...!!

pukuL 7.00 Lebih baru aku sampai rumah jugak..dah masuk maghrib...!! uhhh..sungguh penat..!!

nasib baik secret recipe cheese cake aku dah tempah n bayar awaL2 kat area umah aku..
so..sabtu tu aku mintak toLong adik aku pergi amik jew...


tu sumer aku akan update Lagi kemudian Ok...~
aku akan gigih...!!!~ngeee


ok...kesimpuLannyer..misi pLan hari sabTu tu tercapai...waLaupon tak berape sucsess....~huhu
eerrr...kad kawen tu Lewat sikit...tapi seteL jugak...

cumer...List barang yang di beLi tu..Pomander baLl tu jer beLom setel...tu pon..sebab aku tak jumper..~ngeeee...

toLong kawan2 bagitau saye ek...~

12 comments:

aini said...

bola gabus tu bukan byk ke kat nilai3??da abes kot time awak pegi tu..hehe...kalo tak silap sy nmpk kat kedai brg2 pengantin yg kat tgh2 tu..kat area2 ZC tu..kalo tak silap la..hehe... =P

.:Mrs. Engineer:. said...

aty, cr kt kedai sin yin semua house...mcm2 saiz ade...

Meey@ said...

cepat update..cepat.haha.psyko aty.btw, tahniah kerana berjaya merealisasikan separuh misi anda!haha.

@ty_farEd said...

area cz kat depan ker AINI~ ade 2 kan.. yang kat depan tu..kat sebelah nyer memang ader satu kedai..tapi tak masuk pon..sebab dah last2 baru lalu situ..dah sangat penat..n expect tak de jugak kat situ..nyesalnyer tak masuk..!!!

iryani ~ kat KL tu..siyes ade..?? howyee...sabtu nak lari kesaner kejap..nak beli jugak...mekaseh bagitau..gigih akan kesane.. :p

meey@ ~ hahah..kacau i ek.. insyallah esok..!! eerr..bukan separuh lar meey@..lebey taw...~ngeee

♥ balkidz_hunny ♥ said...

ehh..kat chow kit ade dear..
leh bargain..
btw, i suke the red one! cantek~

masmOna said...

aty nnt i nk pegi nilai 3 nk carik jugak pomander gabus tuh tapi u nape u carik takde eh?. nnt bole same2 DIY. huhu

.:Mrs. Engineer:. said...

my name ilyani lh dear...he3...confirm ade...ari tu mmg bli kt situ je...siap blikn utk blogger Zariza skali ari tu...

@ty_farEd said...

haaaa ilyani...sowi !!!! sangat2 sowi..!!! :(
apepon..mekaseh banyak taw..sabtu ni i nak hunter ke saner...

balkidz_hunny..ok ok.. dah2 dekat2 tu.. ley baigain lagi..i like..!! nanti i nak kesane jugak.. ar...

masmona ~ kaLo u jumpe kat nilai 3 tu nanti..tolong lar bagitau i kat kedai maner.. kot2 lar i nak pergi lagi nanti kan...

ElyaElmo said...

tya..pomander ball ni nnt awak akan gantung kt mana yehh???
elya terasa mcm nk DIy jeee :D

Anonymous said...

hkznfewm zfaasaugff barbour coats sale ksefoxi http://babourjacketsxoutletstores.webeden.co.uk/#1181 xxihfqja rfjafoswwk abercrombie and fitch uk wujmzcf http://abercromfitchsxoutletstores.webeden.co.uk/#1900

Anonymous said...

efuz louboutin pas cher ggeaa ralph lauren polo hikoi http://doudounesmclersdesoldes.webnode.fr/ r h g rg

Anonymous said...

Blogger: 'aku' bukan bidadari - Post a Comment stidun josyslk tjsnqz moncler davdmwnn abercrombie dwuopkw ihovj