Tuesday, June 15, 2010

dah 2 tahun bertunang..!!

 buKan aku ok...~

tapi kawan baik aku...fiza~

sebab tadi die tipon aku mintak aku emaiL kan gambar2 die bertunang aritu..

kat aku memang banyak gambar die bertunang aritu...
so..aLang2 aku bukak externaL hard disk aku tu...
aku wat n3 ni sekaLi...


Lame kan sampai 2 tahun.... 
aku tak pasti kaLo aku yang terpakse meLalui keadaan tu... begitu lamer menanti.. waarrhh... 9 buLan bertunang ni Lagi kan aku nak cepatkan ke buLan 6... eerr..sepatut nyer..tapi tak nak keLam kabut.. kaLao tak kiteorang dah kawen dah buLan ni atau sedang menanti hari...!! oohhh...besh nyer...!!! ~ngeeee

tapi kawan aku nie...memang peLik... sebab die sendiri tak kisah... nak sampai 3 tahun pon die tak kisah..!!!
uuhh...aku tak paham kenaper...!!!





aku ingat tarikh die bertunang 25 dec 2008
mase cuti Christmas... 
nak kawen biLer..?? sepatut nyer bulan 12 hujung tahun nie Lar..
time cuti sekoLah jugak...




tak per...cepat atau pon Lambat..
yang penting..macamane derang handLe relation tu..
n Lagi satu..asaL kan bahagia Ok..~



ni Lar die..kawan baik aku..
yang aku kenaL dah berbeLas tahun..
kaLao ikut kan sejak tadika Lagi kiteorang dah sekoLah samer2 n dah kenaL..!!

n waLau pon dah agak basi tahap cendawan..
tapi aku tetap nak gak wat review sikit tentang majLis pertunangan member aku nie...







~ semase majLis dan bersame kengkawan~


 ~ hantaran dari pihak Lelaki..cantik kan...!! ~

 ~hantaran dari pihak perempuan ~


aku harap.. tak bertangguh lagi sampai 3 tahun...
apepon..aku doakan yang tebaik untuk kawan aku tu...

selebih nyer..hanyer kawan aku n DIA yang lebih tahu... :)

korang sumer pon mesti ade alasan sendiri kenape patut 'diikat' untuk sekian sekian tarikh dan Lamer kan..??

kaLau aku puLak...?? urrmm..sebab kiteorang nak kumpuL duit dan rancang majLis dengan baik..tak nak keLam kabut waLaupon secare sederhana...
sebab seLain haL kawen masing2 pon begitu banyak komitment...!!~ngeee 

2 comments:

~ thalhazlin ~ said...

dear, kita pun tunang setahun lebih sebab nak kumpul duit untuk kawin. saya dan tunang all out semua tanggung sendiri and it is incredible i think dalam masa tu kami boleh nak spend around 20-30 k untuk 2-2 majlis berasingan. T_T we are so happy and proud of it :)

*apapun, kawan u tak marah ke u buat entry ni? huhu.

Cik Shu said...

Rasanya, setiap orang yang dah bertunang, pastinya kalau boleh nak cepat2 kahwin. Saya juga bertunang dua tahun, kalau ikut perancangan tahun lepas sepatutnya kahwin, tapi saya hanya mampu merancang, tuhan yag menentukan. Dugaan sebelum kahwin ni terlalu banyak dan hebat. Alhamdulillah, dah nikah pun 3/6 dan majlis akan berlangsing 4/7.