Thursday, August 12, 2010

my New TQ Tag~

TQ Tag yang Lame..??
agak besar tuk paper bag aku...!!!
n tak ngam...
nampak sangat2 tak cantik Ok...

so..
disebab kan aku dah sedar..
bahawa aku tak skretip mane..
n tak mampu nak buat sendiri dengan cantik..
*Tu Lar.. orang Lain sibuk buat sendiri..
aku pon nak sekaLi..
tak sedar diri.. tangan ku kayu...~uhukkss..

so..atas kesedaran diri..
aku pergi tempah yang lain...~ngeee

okeh..maaf kan aku..
kaLau dirasekan sumer ni pembaziran...

yeah.. aritu aku merungut2
penat nak potong tQ tag yang duLu2 tu..
kesudahannyer..
aku tak guner pon...!!!!
*sigh.................

tak per..
aku tetap simpan sebagai kenangan...~ngeeee
*sedapkan hati sendiri......


cukup...tak mo ceriter dah....!!
nanti rase bersaLah tak abes....~huhu
lupekan Tq Tag Lame yang aku akan simpan sebagai khazanah...*sob sob

nak cerie pasaL Tq Tag baru..
maLam semaLam..
sebeLom isya'
aku jumpe cik yanti : Wedding's Buddy
tuk amik TQ Tag baru ni...
kat area IOI maLL Puchong...
cik yanti sangat comeL ok...!!! siyes...

sangat pantas kerjenyer...
hari khamis deaL through emaiL
hari Jumaat Kompem design
Hari isnin dah sampai ke tangan die...
ari seLase..die cakap dah Leh amik...
n Rabu semaLam dah sampai ke aKu..!!
sangat suker...
n sangat puas hati ngan servis die...

mase nak kompem design Last Week..
ade banyak yang die bagi kat aku contoh...
memang rambang mate..!!!
tak tau nak piLih yang maner....
sumer aku suKer...!!!
tapi mengikut konsep aku yang aLa2 taMan..
so.. aku piLih...

~ cantik kan....~

banyak Lagi cik yanti design tuk aku..
disebabkan aku hanya mampu piLih saTu..
so yang Lain2 cik yanti ade pubLish n ikLan
n biz bLog die jugak:  wedding's buddy
so..korang2 yang masih2 tercarik2..
Ley lar try kat situ...
memang boLeh berpuas hati..
ngan harga yang sangat berpatutan..
* aku boLeh kate agak Murah...~
seLain di reka khas mengikut ape yang kite nak..
servis pon cepat...
n senang....
yang lebih penting...
aku rase..cantik...!!!
* aku tak amik aper2 keuntungan atau discount ok dari promosi ni..~hehehe




aku try letak kat paper bag...
.
.
.
.
.


~ aku rase ngam2 sedang eLok dan cantik...!! ~
eerrr.. pendapat aku Lar...
pandangan mate aku... ~ngeeee

pendapat dan pandangan mate korang Lak macamane..??


baru dapat pasang 20 pcs.. banyak lagi...!!!
okeh.. rehat Lunch ni.. aku akan gigih buat Lagi ~

13 comments:

Diebalychouzz said...

lawa lah tQ tag awak.. bagus2..

farahfatihah said...

wahhh cantik!!! gigih sungguh kamu!

mysarah said...

aty suka suka suka. siap ada rose ala2 english tu lagi. harga bape sen ni aty? (mula terpengaruh tanak DIY. haha).

p/s: ur paper bag sangat lah lawa. nanti i dapat yg cenggini ke yg mana? (giler tak malu punya soklan. haha)

BuNGaKRiSTaL said...

huhu.. TQ yaty.. kamu jgak sgt comel okey..Good Luck with other preps! (^_^)

jihan musfirah musa said...

gorges love pink!!!...my sarah kiter pon ada soklan yg samer...==> mula terpengaruh tanak DIY.

p/s: ur paper bag sangat lah lawa. nanti i dapat yg cenggini ke yg mana? (giler tak malu punya soklan. haha)
hehehe lalala~~~;p

@ty_farEd said...

dieba ~mekaseh..suker..!! huhu

fara ~ nak kawen i jadi semakin gigih..hahaha

mysara & jihan ~ harge Rm0.20..tapi sebab i nak kilat2 kene tambah 5sen lahi..jadi Rm0.25.....
eerr...i ade sediakan doorgift n paper bag lain tuk kawan blogger yang datang... tapi kaLo korang2 suker yang ni.. i ok jer nak kasi... :)

yanti ~ hahaha..maLu..~ngeee

♥S@R@♥ said...

cantik la..
sara pun xterbuat lagi..huhu
cam nak ikut jejak aty je..hehe

|Liyan| said...

canti la aty.. simple n sedap mata memandang.. keep it up.. wah cam komen AF lak kan... cantik2........... suka tapi nak buat camne yg mine dah print tapi tak ptg lagi. azab betul nak ptong benda tu kan...hihi

gadis jumaat said...

aty, mulus je nampak tq tag ittew.. huhu. tapi yang paling menarrek atiku adalah paperbag ittew, riben tu mana beli ekkk. slalu nampak cam mahal je.. :D

@ty_farEd said...

sara ~ try lar kat LINK yang i bagi tu.. kompem u suker..:)

Liyan ~memang benci nak potong banyak2..!! oowwhh..teringat perkare sia2 yang i buat...huhu

gadis jumaat ~eerr..riben tu memang dah ade kat paper bag lar u.. :p

|Liyan| said...

aty : i rasa i pon nak jadi cam u la... i nak tempah dgn dia jugak... jimat okeh! nak potong nk print lagi nk beli kertas lagi..huhuhu..rasanya ok kot..thanks for sharing ye..

rose said...

cantik la tag 2..sangat sesuai dengan paper bag pinky u 2..hehe..rasa mcm nk jugak je bag 2..heeee~

masmOna said...

soft and sweet je warna dia. i suka! and i rasa its a perfect match with ur paper bag aty huhu =)