Sunday, October 03, 2010

my new Home..!!

aku tetap aty_fared yang korang kenaL duLu...
sempena melangkah ke aLam baru ni.. 
so.. aku tukar 'rumah' baru..
yeah.. Layout baru....
korang tak saLah orang...
bLog titLe pon dah tukar...
dari 'sepeRti cokLat' sekarang ke "aku bukan bidadari"
ceh... sajer bagi name gedix sikit....
dah tukat titLe lar sekarang..hahahah
same macam aku jugak....
dari cik ke Puan...~Lalala

tapi.. biLer aku 'berpindah' umah ni..
masaLah lain timbuL...
Link List kawan2 sumer dah hilang..!!!
aarrgghhhh...!!! tensennyer...
but.. naseb baik.. kebanyakkan kawan2 aku follow...
aku ingat korang2 n Link2 korang....
tapi..sLow2 aku update nanti....

buat mase sekarang..
takde cerite pasaL wedding aku..
aku hanye dapat upload gambar banyak2 jer....
ni baru gambar2 nikah duLu..
lepas tu baru gambar kenduri bersanding...
termasuk dengan kawan2 blog yang datang...
mekaseh pade farah fatihah, asna cute, mysarah dan balkidz hunny.
nak update gambar2 biLik pengantin...
gambar2 peLamin...
tak Luper jugak gambar2 hantaran...
gambar2 kiteorang memang sangat2 banyak..
lebih kurang 3 hingga 4 ribu keping...!! ~weeeee
korang2 Layan jer lar ek biLer aku dah abes upLoad...
n maaf kan aku... kaLau aku terperasan cun biler gambar2 tu sume aku upLoad..hahaha...

ape pon kawan2...
u're weLcome key...!! ~weeeeeeeee



6 comments:

asna cute said...

kak! gamabr semua lawa2 okey! nie lepas edit lg lawa tau! xsabar nk tgkk! =))

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

xterperasan cun..
ia satu sejarah yg ingin dikongsi...

~Ayu BnSyg~ said...

Ooo patut la link Ayu x de. X pe nnti add blk eh? Thanks :)
www.bnsyg-stories.blogspot.com

Hana said...

nice la rumah baru ni.. suke munge kat atas tu. cam mood romantik plak

♥ balkidz_hunny ♥ said...

HAHA..i pun tukar imej belog! :)
jgn lupe letak link blog i kat list yer :)

Artech said...

Salam dan 'hai' kepada anda yg sibuk belajar mahupun bekerja. Di sini kami ingin bertanyakan anda,"adakah anda menggunakan Nuffnang Ads pada blog atau website anda ?" Tidak perlu jawab, kami sudah tahu sebab kami sudah lawati blog dan website anda. Tapi iklan sebegitu susah mendapat pulangan dan sistem yang tidak hebat.Kenapa tidak hebat? Sebab ramai yang tidak tahu apa itu Nuffnang dan iklan Nuffnang yang sekadar dapat duit apabila orang klik. Walaupun begitu, anda tidak perlu khuatir atau sia-siakan usaha anda mencipta dan membuat website atau blog kerana kami akan menolong. Di sini kami ingin memperkenalkan satu program yang sangat mudah dan ringkas
serta mendapat pulangan yang lumayan. Program yang kami ingin memperkenalkan merupakan program affliate blog dan website di mana anda join, anda sebarkan link anda atau paparkan iklan spt Nuffnang,apabila orang lawat dan klik, anda akan dapat komisyen yg lebih mahal lagi berbanding Nuffnang. Bagi kami, Nuffnang sememangnya mempunyai iklan yg cantik dan kreatif. Yang dapat duit banyak daripada Nuffnang adalah pemilik website atau blog yg ramai pelawat atau sudah lama dalam bidang blogging dan webbing. Tapi bagi yg baru dan ingin dapat pulangan yg lumayan, program ini khas utk anda. Sekiranya anda menolak, sia-sia sahaja anda pos bermacam-macam berita,gambar, luahan hati, iklan, karangan dan macam-macam lagi tanpa mendapat apa-apa pun. Anda ingat klik shj akan dapat wang?? Tidak, ajak kawan atau pelawat join melalui link anda, anda dapat komisyen daripada member anda, bukan sekali tapi banyak kali apabila klik berlaku iklan pada member anda atau yang join member anda. Member di maksudkan "downline" tapi kami tidak mahu guna panggilan itu, kami suka panggil "member" atau "partner". Anda join kami, anda partner kami. Sudahkah anda faham? Kalau sudah, join kami. Tiada bayaran!!

Copy atau klik link ini http://tinyurl.com/29aktzp

Jika ingin follow dan melihat website kami, lawati http://media-seeker.com