Friday, October 01, 2010

Hari PernikaHan ~OUTDOOR PHOTOshoot

sessi outodoor photo-shoot hari Pernikahan
Lokasi : Tasik kota kemuning
seksyen 32 shah alam
tarikh : 18hb september 2010
(10 syawal 1431)
Masa : 3.00pm -4.30pm



  













time ni kene Lari ok..!!
penat.. Lari pakai Heels...
tak jadi kene 2-3 kaLi lari Lagi...







time ni sangat panas ok...
nak senyum ikhlas pon terase sangat susah....~ngeee
mate tak ley bukak..!! adoyai...
banyak gambar yang berkerut2 dahi menahan panas...












ni antara pose2 kesukaan aku...
rase natural sikit...huhu









gambar2 yang kat pokok ni gambar2 last mase hari tu...
dah penat sangat2...
posing ingat tak penat ker...
kiteorang amik gambar ni kat pokok yang berade diantara 2 jalan..
mase tu jalan ngah sibuk sangat...
sumer dok pandang...
tapi kalau nak diikutkan.. kiteorang tak berape perasan pon orang sekeliling...
hahahaha....

habis jer gambar ni...
so..tamatlar hari kiteorang tuk haritu...
bagi aku.. amik gambar ni lebih memenatkan...
bukan senang nak buat ekspresi muke lelagi kalau ade adengan Lari2..!!
uuhh... memang sangat susah...
tapi... demi kenangan tuk selamanyer...
kiteorang berikan jugak pose yang terbaik
eerrr...tak sangat lar...~ngeee

gambar2 outdoor mase nikah ni memang sangat banyak...
sebab banyak jugak gambar yang tak jadik..!!


apepon.. aku betul2 enjoy wit dis moment...
haha..rindu lak tetibe time tu... :)

nak Lagi...?? hahaha...
kalo korang cakap tak nak pon.. 
aku ade belambak lagi gambar menunggu que taw..~
jangan ingat gambar2 hari pernikahan dah habes...
ade Lagi..
so... lagi sekaLi aku mintak korang2 redho meLayan ok...~weeeeeeee


aku nak baLik johor petang ni...
sebab ade majLis bertandang esok...
abis lar korang...
gambar majLis umah aku pon tak setel lagi..
nanti aku nak sajikan puLak gambar majLis kenduri bertandang ok...
jumpe Lagi tuk next moment...
aku suker..hihihi

25 comments:

Peri PiA said...

sweetnya..dimanakah?

yUmIe said...

Aty,plzz close up ur heels pic..xnmpk heels la..xpuas..ngeeeee;)
btw,smga slmt smpi dan slmt segala-galanya ye=)

mysarah said...

hepinya i nampak u ni aty! gud gud

♥S@R@♥ said...

suka la tgk baju aty..

mizz sue said...

cantiknye...cantik sgt!

syanaim said...

::dear..cantiknya..sempat lg buat outdoor nikah..:)..btw u kita kawen selang seminggu..:D..::

aini said...

betol2..suka tgk baju aty.. =)

bride2wife said...

Congratulations!
sorry for the late wish :)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

shuweeetttt la korang..
:)

nurayunni said...

wah..sgt romantik..

|Liyan| said...

eee..suka acara mengendong dari belakang..... aty tak pe la ringan.. sy ni.....uhuk~

farahfatihah said...

alolo sweetnyer!!!!!!
tgk pic ni tetiba gedix nak kwen dtg! hahaha

diri aku said...

suka la baju aty..simple tp cantik!

nak tau, time june outdoor pon matahari ptg sgt pns..silau..mata sampai berair2..sampai keluar mata tanpa rela gitu..huhuhu..tp worth it dear! hiks! bestkan da kawen..lega je rasa. ;p

Khumaera Ismail said...

soooo suuuweeettttttttt~!!! =)

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

heart baju kat part tangan. sangat cantik.

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

heart baju part tangan tu. cantik!!

Hana said...

kite tak tau pon kota kemuning tu de tasik.. hahahah.. tapi ingat nak wat outdoor kat tasik shah alam la.. hopefully xujan.. aty.. nanti send address kt mail kite ek.. getblush@gmail.com

EedaFizZ said...

so romantic!!!!ni la senyuman akak yg paling real dlm gmb yg penah kite tgk...hehehe...klu x gmb dia asyik senyum pakse je...:)))

masmOna said...

happi for u aty =) happi nya i tgk u happi jeh. stays like that, will u? =)

harzharun said...

baju cantik!!!

dd dudu said...

suwiiit sangattt^^

Nurulhuda|Adlie said...

panas baru gambar cantik aty, see sume gambar terang2, tapi masa outdoor pas nikah ni mcm janggal sikit kan, haha baru nikah la katakan, haha

m.a.r.i.n.a.r.i.z.u.a.n. said...

tasik nie dekat je ngan umah kiter.. hehehe... x lah dekat sangat.. but selalu gie situ... awk tinggal kat ne?

aliza said...

sweets kenangan, cantik gambar dan pemandangan

nida-razak said...

cantiknya ur baju nikah... =)