Monday, October 18, 2010

biLik pengaNtin ~perabot

sementara nak update pasaL majLis kenduri aku ahad tu...
aku update duLu pasaL biLik pengantin aku...
eerrr... korang2 dah tengok kan.....
kaLi ni nak bagi details sikit...

bilik aku tak de tirai2 atau langsir dibelakang katil....
memang sangat2 simple...
biLik aku penuh ngan kaLer Putih dan PINK...
hanye pade perabot dan dekorasi...
aku : Less is more... :)

bagi aku pencahayaan tu penting..
idea : tuk biLik tu nampak kelainan n lebih cantik..
n yeah.. aku tukar lampu yang agak ~warm..
dalam gambar tak nampak..!! ~huhuhu



 ~ sebeLom biLik dikemas~


 ~ perabot~

semua putih... langsir n cadar/comforter - off white kaLer..
frame belakang kepale katil tu..aku buat sendiri..
next n3 aku update..
aku cerite care2 nak buat tu ok..
side table flowers n lilin tu pon aku deco sendiri...
aku dah cerite sebelom ni..tapi tak details..
so..yang tu pon kendian key...
ade lagi...
tapi..bukan kali ni..
aku ade bende lain nak buat....
nanti2 lar ek... :p
jumpe lagi.......

28 comments:

Khumaera Ismail said...

err--i salah anda la..aduh..sory dear..na ckp u punye bilik lawa gilosss~ tp ter send bende laen lak..
p/s: tlg delete ea.. ;)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

suci jew bilik tue...
hehehe...

TheBubblyMe said...

dear.. sgt cantek!

farahfatihah said...

babe, sgt cantik tau bilik kamu....suka sgt2!!! bunga cantik, deco cantik, suasana cantik!!!

Sha said...

sgt cantek!!

Sha said...

sgguh cantek!

Sha said...

sgguh cantek!

Nora Anne Burn said...

tlg cerite kan how to made dat flower frame yg kt atas kepala katil tu..!! sgt berminat ngan bende itu..!! ;D

harzharun said...

deco bunga dlm frame tu sgt best...i pun suka g2...tp my bilik dulu, xle wat g2 sbb belakang katil ada tingkap..

kay kamal said...

i love it so so much. memule igt nk bli prabot cm u.. tapi tetbe nk modern lak so changed my mind. i like the frames u did tu. real classy

~Ayu BnSyg~ said...

Sayang! Lawa blk u tau! Mana beli eh itu perabot and cost dlm brape semua if u don't mind sharing? Thanks :)

jihan musfirah musa said...

cantikla bilik aty....simple n sweet sgt!!!...frame bunga2 kt blakang tu cantiks sgt..;)

Peri PiA said...

salam :)

waaa,cantik sgt!!i love pink mucho!

ElyaElmo said...

aty..lawa..elya sukeeee kaler2 mcm ni...
nmpakkk sejukkk jee bilikk kannn

PERFUMEBERRY GARDEN said...

boleh bgtau x kat mana dpt frame bunga kat dinding tu....cantik =)

Diebalychouzz said...

dear, memang marvelous bilik u.. sangat cantik okeh.. good job.. :)

Lala said...

waaa.bilik pengantin simple but gojes!!

aty, amik award na, lala kasi!hehe

Leonora Halim said...

aty!!!! dah kawen dah!!! ketinggalan btul la i ni.... semoga tak terlambat utk mengucapkan tahniah di atas kejadian u sebagai Puan.. ehhe... :) Semoga bahagia hendaknya... :)

p/s: cantik la bilik tu... :)

Un Phat Lee said...

lawanyer. XD

aimi nadiah said...

nice n simple..

Said Saiful Fazli said...

blogwalking~~ hehehe~ boleh kan?

faRhaNa said...

aty, i link u yer..cantek okeh bilik penganten u..:-)

~ thalhazlin ~ said...

sangat cantik!!!

dhamirah asilah said...

sgt suka combine colur pink n putih...i like!!!!

zielalala... said...

frame bunga tu sgt cantek..sila share! :)

noridaramli said...

salam,akak, ida nk amek pic bilik akak nk wt entri..bole k..;)

ain said...

salam, nak tanya cermin kat frame ikea tu awak bukak ke? smlm sy g tgk frame tu kat ikea rasanya mcm x leh bka.. tp cmne awak cucuk bunga tu ek.. x dpt imagine.. huhu.. plz help me dear.. tq.. really appreciate it.. =)

Dahlia said...

awk, nak tny la...awk beli perabot all white ni semua kat mane yer..?