Monday, November 22, 2010

chenta hati ~ke genting

dah Lame dah gi genting ni...
saJer2 jaLan hujung minggu....
pergi baLik hari jer...
ngan adik2...

kaLau nak diikut kan aku dah berpuLuh kaLi g genting tu...
Lelagi mase aku stadi duLu...
Lagi pon tak jauh sangat pon genting tu kan...huhu...

kaLi ni akupergi ngan hubby.. 
dah janji dari sebeLom bertunang Lagi taw..!!
baru ni Lapang nak pergi berjaLan2..ngan tenang Ok...~ngeee














hampir kesemua permainan kiteorang main...
waLaupon kene beratur panjang..
sebab ujung minngu orang memang sangat ramai..!!

dari pagi..baLik pon agak Lewat petang...
cuace pon ok...
waLaupon seronok.. tapi.. memang penat...!! huhu....
tu pon adik aku yang bongsu tu akaj naik train yang besiar2 pusing genting tu..
adoyai... aku dah tak Larat mase tu.... !!
apepon.. sonok berjaLan ngan adik2..lelebih lagi ngan hubby... :)


p/s : kat sini lar digitaL camera aku rosak...!! 

4 comments:

ElyaElmo said...

aty..sama laa kietr!!elya smpai skangg teringin nk g genting...dah berkurunn plan dgn tunang...tapi tak sempat nk g sana lg...huhu

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

shuweeetttt nye korang....

Peri PiA said...

salam ;)

bestnya naik genting dgn hubby :)

farahfatihah said...

wahhh bestnya fara xpernah pun sampai sana heheh takat kat area bawah je huhuhu