Monday, November 22, 2010

wedding zura

time cuti sekoLah ni memang banyak jemputan kawen...
kenyang makan Lauk kenduri jer lar...
Last weekend wedding sepupu aku kat Johor Baharu...
tema kaLer Pink jugak... :)
tapi.. yang tu nanti2 aku update...
daLam tarikh yang same jugak...
wedding kawan sekoLah aku kat shah aLam..
terpakse aku Lepaskan....
sebab buKan hanye perLu hadir kenduri saudara rapat..
tapi maLam minggu tu jugak ade kenduri aQiqah kat umah mertua aku....

minggu yang akan datang ni puLak..
sekaLi lagi aku akan ker johor...
kaLi ni aku dae 2 jemputan majLis perkahwinan...
hari sabtu... kawan kite farahfatihah di Parit Raja Johor..
dan hari ahadnyer pulak..
jemputan dari pengapit hubby aku aritu ~Rafi kat Muar Johor...


ade satu 2 jemputan Lagi yang terpakse aku toLak...
maybe aku akan hadir di piHak sebeLah Lelaki...
eerr..tu pon kaLao dijemput.... :)

okeh... cerite pasaL wedding yang aku dah pergi..
eeerr...3 minggu Lepas....
baru ni dapat update...
Zura.. akceLi..die ni kawan baik pade adik aku..
tapi..sebab agak kenal rapat...
so.. aku hadir majLis nikah die jugak... :)




 ~ peLamin ~


~ songket merah maLam berinai ~


~ majLis persandingan ~

p/s : i jer gambar yang aku ade... ramai sangat orang.. susah nak amik gambar...

5 comments:

anaztasias aira said...

suka warna merah heheheh :D

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

memang ramai la..
pengantin kan..
semua nak snap pic...
hehehe...

farahfatihah said...

yeayyyy atiey datang!!!!! hehehe

CGG said...

sweetnye tema:)

Melati said...

cantek warna merah tu!