Saturday, November 13, 2010

majLis resepSi ~ kasUt

kasut ni aku beLi kat Butik BLAy Sunway Pyramid..
Bagi yang famiLiar.. kedai tu.. memang agak banyak piLihan..
aku sendiri tempah kasut mengikut size aku kat situ..
harge...eeerrr... Ley tahan gak ar....

kat situ..banyak gak piLihan kaLer2 menarik..
memang cantik2...!!

kasut ni aku pakai tuk kedia2 hari..!!
mase nikah dan mase majLis resepsi...
ingat Lagi kasut PiNK duLL yang aku beriye tempah tu..??
ape jadi...?? huhu...
terLalu tunggi..!!!
menjadiKan baJu yang aku pakai mase majLis resepsi tu tergantung dan singkat..!!!
nasib baiK ade back-up...
so.. ni Lar kasutnyer....




aku berterime kasih pade adik aku a.k.a bridesmaid aku.....
die begitu sabar meLayan dan pakaikan kasut tu untuk aku...
thanks a Lot dear Tina.. :)






p/s : kaki aku memang tak berinai..... :)

6 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

memang bergaya abes...

faRhaNa said...

kasut awak gojes n sexy..luv it~

iedayah said...

kasut u cntik dear..btw,np xpki inai kat kaki dear?

rose said...

wah..kasut nyer..bling2..tp tetap cantik!

mizz sue said...

bling! cantik sgt!

farahfatihah said...

lawa giler kasut atiey!!!!