Monday, November 29, 2010

wedding farahfatihah-27 Nov 2010

hari : sabtu
tempat : parit raJa Johor


aku tak pasti saper lagi yang pergi wedding farah...
sebab setau aku..ramai yang pergi wedding Kay KamaL...
aku dapat jemputan jugak...
tapi.. mintak maaf sangat pade Kay tak dapat hadir..
sebab aku ke Johor..
ade 2 jemputan....
sabTu tu.. aku ker wedding Farahfatihah
ahad puLak aku ker wedding Raffe bekas pengapit suami aku aritu......
kat baTu pahat Johor...


sabtu tu...
awaL2 pagi dah bertoLak dari rawang....
samPai ker umah farah Lebih kurang pukuL 1.30pm...
jumpe farah terus kat biLik.....
sebab pengantin Lelaki tak sampai Lagi..



~ cantik...!!! kaLer baju farah sebenanyer sangat cantik taw... tapi camera hp aku ni tak sharp...
tapi tetap nampak cantik kan....~


~ guest book farah ~
tinggaLkan jejak....

~ hantaran farah yang grand.. !! memang sangat cantik n nampak mewah ngan goLd kaLer..



~ aku suker peLamin farah... cantik kan... bawah tu bunge pahar yang fara buat sendiri...
aku tak dapat tengok fara bersanding sebab pengantin Lelaki sampai Lewat...~


~ rojak buah ngan petis yang sedap... aku makan banyak..!!! ~


~ suami - ni mase kiteorang ngah tunggu pengantin Lelaki...
tapi tetap tak dapat..sebab dah sejam lebih tunggu terase segan ngan orang2 kat situ..hahaha...~
so..terpakse jugak mintak diri...
sory yer farah........


~ tak sempat jugak nak rase kek kawen farah ni..~


~ meja makan beradab.. aku suke yang buLat tegantung kat beLakan tu..
tak ingat namenyer..huhu...

~ centerpiece atas meja pengantin yang kretif n menarik..!! ~

tak sabar nak tunggu update dari fara... ade gambar kiteorang... ~ngeee

terkiLan gak tak dapat tengok fara bersanding...
tapi mase jaLan nak ke kerete tu..
bertembung ngan pengantin Lelaki yang baru nak berarak masuk...
dapat jugak tengok akhirnyer...~weeeeeeee



apepon.. tahniah tuk farahfatihah.. doakan u kekal bahagian hingge kekahir hayat... insyaallah....

10 comments:

masmOna said...

wah..purplenya farah..tapi cantik! pelamin dia pun cantik juga! =)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

tahniah..
lawa nye pelamin...

ElyaElmo said...

farah nye pelamin lawa laa..sweet jeeee...!!!
yg bulat2 tu lantern..hehe...comel kann ade bender bulat2 tu

CGG said...

alamak!
rojak buah la!

iedayah said...

wa..farah da join ur club..xsbr rasenye nk join club wifey2 plak...hehehe

Peri PiA said...

jeles la..hihi

aziraarif said...

cantek pelamin farah...suke bunga pahar dia? tak bwk balik satu ke hihi

aZLiNa aZiZ said...

Salam ziarah. ;p Sedap rojak buah tu. Kat Sabah, nan ado. Huhuhu. Tak sabar tunggu Farah upload pic kawen dia. Ngee :D

~ THALHA ~ said...

purple + pink = cantik!

farahfatihah said...

hehehehe sori dear lambat jengah blog kamu..wahhhh sgt full story heheh xsangka kamu dtg tau hehehe ehhh i dah baca komen kamu kat guestbook..wahh dah ada isi!!! tahniah tau!!!