Wednesday, December 08, 2010

'MABUK'

Lame aku tak berbLog....
aku tak sihat....
aku 'mabuk' sekarang...
waLaupon tak teruk sangat..
tapi aku betuL2 tak Larat..!!

ni pon aku on9 sebab suami aku on Laptop die....

buat mase ni... aku tak de mood nak buat ape2...
tapi.. aku berusaha jugak tuk tidak 'memaLaskan' diri...
eerr...aku tak nak anak aku ngade n maLas jugak nanti..!!
so.. untuk isi mase 'mase maLas bergerak' aku ni....~huhu
aku cube banyakkan membaca buku2 iLmiah...
 atau sebarang bentuk bacaan...
rajinkan diri buat 'soduku'...
supaye aku lebih aktif berfikir dan banyak menggunakan otak kiri aku....

satu perkare yang aku tak boLeh nak Lawan..
hiLang seLera makan aku..!!
kesian kat anak aku......
tapi.. memang tak Ley....
aku sendiri tak makan bende masam2...
so... ape yang aku boLeh makan tuk hiLangkan Loya..??
tuk aku....tak ade ape....

okey.. tu jer....
aku dah maLas nak on9..
nak jaLan2 bLogworking kejap...
nak sign out...

harap hormon aku cepat kembaLi stabiL...tak Larat...........


p/s : sedang menikmati moment ni dengan hati terbuke dan gembire.............

5 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

mcm mane eh maen soduku...
xpandai....

iedayah said...

wa...alhamdulillah...xlm lg jd mummy r ea..congrates aty

farahfatihah said...

jaga diri bebaik mummy to be yg cumil =)

Mawar misswateva said...

aty!!
congrates eh da pregnant!
i baru tawu..=D
neway, tke good care of ur self and the lil one in ur womb.=)

♥ balkidz_hunny ♥ said...

ade petua kat blog I.
cuba amik kulit oren @ amik buah limau nipis, cium bau :)