Tuesday, December 28, 2010

majLis resepSi ~ outdoor photoshoot
































outdoor photo-shoot ni pLan asaL  nak buat kat taman cahaya seri aLam a.k.a bukit cerakah..
tapi dah lewat sangat...
tempat tu tutup pukul 4 pm...
majLis ktorang seLesai n start gerak pukuL 6 ptg...
memang tak sompek..!!! huhu...
sudahnyer kiteorang hanye buat kat taman botanik kLang..
naseb baik adam photo tu pandai carik angle yang cantik...


disebabkan tu hari ahad...
dan waktu petang..
dikawasan taman perumahan puLak tu..
memang ramai orang...
tapi memasing buat bodoh jew...
ade kereta berhenti tengok dan beri laluan pade photographer tu amik gambar kiteorang taw...
eerrr... mekaseh lar sebab bagi kerjasama secare tak langsung....~Lalalala


mase ni jugak.. tersangat lar penat...!!!
siyes dah tak ley fokus...
asaL boleh posing jew rasenyer waktu tu...~ngeee...
hasilnye.. waLaupon view n gambar cantik..
tapi.. aku rase aku tetap comot...!!!


yang besh.. kiteorang sebenanye tak berdua...
kaLi ni kiteorang bawak sekaLi bridesmaid n adik2 aku yang sukew sangat bergambar tu...
memang meriah....!!!












































p/s : sajer2 nak letak layan gambar wedding Lagi... percaye tak.. aku ade beLambak lagi cerite n gambar kawen yang eLom dikongsi... ~ngeeeeeeeeee....

5 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

kehangatan maseh hangat....

asna cute said...

gmbr dgn bridesmaid tue cun woo! cantik betul =))

fia said...

cantiknya view dan gambar..happy tgk...

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

sgt2la cntik kak..

comei sumanya...

wah..cam sy lak ada kat situ..hakhak..

gatai!

With Julia said...

Saje belek entry aty yg lama2....cantik sgt2 outdoor photoshoot aty...meriahhh :) teringat time juju tawin plak hehheh geggegege