Friday, January 28, 2011

tahNiah..

aku nak ucapkan TAHNIAH pade adik ipar aku..
Farah.. yang baru meLahirkan anak ke-2
pade 15hb January 2011...


anak Lelaki seberat 3.3kg tu diberi name..
Mohd Danish Zaquan ( maaf kan akak ek kaLau saLah ejaan )
sedap kan name tu...


aku tak dapat baLik ke johor Lagi tuk menziarah...
lelebih lagi atas sebab kesihatan dan condition badan aku yang beLum puLih...


taPi insyaaLLah.. 
mungkin pade cuti CNY ni...
memang dah pLan lame nak baLik kampung waktu tu..
sebab cuti panjang waktu tu.....howyeeee....!!
tapi tu pon...
bergantung pade nasihat doktor 
dan bahagian beLakang aku yang masih terase sakitnye...
sebab aku takut tak mampu bertahan tuk perjaLanan jauh...


tapi....
tak sabar nak tengok baby..!!
aku sangat suke bau baby...
sangat wangi......!!
orang tua2 cakap.. "bau syurga"..
waLLahuaLam........






alololo... tomey nye anak buah aku ni....
putih meLepak......!
mase ni setahu aku.. baru jer beberape hari....
adik ipar aku mms gambar....


apepon... 
mak ngah ngan pakngah
doakan yang terbaik tuk Mohd Danish Zaquan...
Semoge menjaDi anak yang soLeh dan taat pade ibu bapenye...
insyaallah....




p/s : sepatut nye die akan ade sepupu yang sebaye tahun dengannye...
tapi tak pe... insyyaLlah tahun depan kaLau ade rezki..
die akan dapat kawan sepupu lagi.....~ngeeeee
amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn...................

4 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

comelnye...

Leonora Halim said...

aminnnnn......... :) aty dah sihat?

iedayah said...

i tlg aminkn tuk u dear...=p congrates tuk adik ipar u...send her my regards ea..=)

asleenda said...

insyaAllah..next year Mohd Danish Zaquan ada sepupu baru la tu..
aty dah sihat ke..