Monday, January 31, 2011

MERAH itu Sexy...

kenape tetibe cerite pasaL MERAH ni....wuhuhuhu...
adakah sudah berpaLing tadah daripade warna PINK..??
oouurrgghh.... tidak mungkin..!!!
tapi...
sesekaLi bermain dengan coLour Lain ape saLahnye kan....


mood musim Chinese New Year agaknye..
biLer pergi memane asyik Lar tepandang kaLer merah..
terjatuh cinta... ~weeeeeee


baru2 ni.. beLi simpLe Wedges  sempena Birthday kaLer MERAH...
thanks to my Lovely sister ~tina yang hadiah kan aku wedges tu... 
terpandang.. tertarik.. suker dan terus beLi...






n TERbeLi purse baru juga coLour MERAH hati...






tetibe merah Lagi...
SeLalunye mesti kaLau tak Colour PINK mesti coLour Putih...


seminggu Lepas...
TERbeLi puLak organizer 2011
[cehh.. dah nak abes buLan january baru ak beLi..]
kat Jusco Bukit tinggi..
beLi coLour MERAH lagi..!!




mase gi jaLan2 window shopping arini...
tetibe rase nak beLi bag coLour MErah...again..!!


sebeLum ni dah ade satu..
tapi tu bag tuk gi opis...
beg isi document2...
tak sesuai nak bawak berjaLan2 ni....
seLalunye.. diLuar waktu pejabat...
kaLau tak brbaJu jurung..
aku Lebih sukekan bag yang Lebih kasuaL dan Lebih besar...
lebih ringkas dan menarik.... :)
yang penting.. aku Ley isi banyak barang...~weeee 


tapi kenape MERAH lagi..??
mane pergi PINK white obses aku ni.....


adakah aku sudah muLe nak mengumpuL koLeksi coLour MERAH..??
aku takpasti...huhu
eerr.. bukan nak Lawan REDMUMMY ok...
[giLer ko nak Lawan....tak kan mampu nak Lawan pun rasenye...~ngeeee]


tapi tetibe mate aku rase sangat tertarik pade ke seksian coLour ni...
seteLah berkurun Lamenye aku begitu Addict ngan PINK n WHITE....


.........................
tak de jawapan..............


tapi.. seingat aku...
aku pernah mengimpikan wedding aku theme coLour MERAH ni tau..
jangan tak percaye.....
aku cube carik mase tu.....
tapi.. mase aku pergi butik pengantin...
yang aku gune kan perkhidmatannye mase wedding aku tempoh hari...
pandangan pertama aku.....
terus jatuh cinta pade coLour off White PINK jugak...
tuk majLis resepsi...
susah rase nye nak ubah.....huhu


tak per... tengok kaLi ni.... 
sebab... pade firasat aku...[ciss]
kecintaan aku pade PINK Putih amat mendaLam.. hahaha...
perubahan coLour hanye semusim jer....


contohnye mase musim aku sukerkan coLour PURPLE duLu...
seingat aku.. akhir tahun 2009 - awaL tahun 2010..
aku beLi set comfoter dan Langsir biLik aku waktu tu CoLour purpLe..
sedangkan aku dah ade satu set sebeLum tu....






daLam waktu terdekat tu jugak...
aku beLi berpasang2 baju dan tudung colour PURPLE tu..
eeerr... dan 2 pasang kasut kaLer purpLe... susah nak matching..!!


paLing ketare...
aku jadikan theme mase aku bertunang pon colour tu..!!
dari persaLinan sampai Lar ker hantaran aku....
[Boleh tengok kat SINI]
sedangkan... warne tu... sebeLom ni...
waLaupon cantik...
tak Langsung jadi warne piLihan dan kesukaan aku..!!! 
rase macam tak match jer ngan aku....~ngeeee
begitu kuatnye impak warna purpLe mase tu kat aku.... huhu


but then...
tak Lame pon..
aku kembaLi normaL....
PINK putih sentiase tetap dekat dihati..~Lalalala....


 p/s : tapi MErah pon sangat menarik kan...
apesaLahnye bertukar...
perubahan daLam hidup... :)

4 comments:

MIZZ SUE said...

macam su la..rumah kat putrajaya semua merah...rumah kat cheras pink..hihi..

~sunflower~ said...

merah memang sexy...
org obses gak ngan warna pink n white...
tapi kekadang biler try warna laen pun ok gak...
8-)

my note said...

kak aty....

is good to hear kak aty are happy......, erm, merah warna sexy, pink warna lembut... kak aty peminat pink, pelik jugak bila kak aty suka warna terang2 nie...., x pe yg penting kak aty happy...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

suka sgt merah...
bersebab...