Wednesday, February 16, 2011

New tempLate.. new House..!!

JANGAN KONPIUS OK...
korunk masih dalam bLog 'aku bukan bidadari'....[ngeee]

~ 'aku bukan bidadari' yang Lama ~

aku tukar tempLate.. eerr..again..!!!

masuk kaLau tak siLap aku..
dah 5 kaLi kot tukar temLplate...
sajer... aku bowink....huhu
kawan2 Lamer mesti perasan... :)

hubby baLik lambat Lagi maLam ni...
gi siTe...
tv pon tak de yang menarik...
buat mase ni...

tak de ape nak dibuat....

so.. on9  jer Lar...

anyway...
ok jer kan...
'rumah' baru aku ni....:)
kaLi ni tak de Link yang hiLang....
kaLau tak pening aku nak mencarik baLik Link List korunk sumer..


p/s :: nak amik kesempatan ni nak ucap terima kaseh pade kawan2 semua...
sebab aku tau korunk sentiase ade....
berkongsi idea dan pendapat...
jugak nasihat dan penguat semangat....
" sharing is SEXY " kan....... :)

ade yang dah kenaL dan berkawan 'maya' ni since dari bujang..
sekarang dah ade anak..!!!
korunk semua memang 'sexy'..!!
Love u all a lots key....

untuk yang Lain.. korunk2 semua sangat diaLu2 kan..!!

2 comments:

Dahlia said...

klasik nye ukiran kerawang rumah awk...simple,,,suka tgk....

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

pemandangan yg indah...