Tuesday, February 15, 2011

gambar yang ditunggu2..!! dari wedding mysarah&Hadi

tunggu makcik sarah kite ni hapdet pasal kahwen die....
'bercinte' rase nye...
heheheh... sowi sara.. ai gurau jer..


ingat lagi n3 ni...?
tentang majLis wedding mysara [Diary of L.O.V.E]
aku memang tak sabar nak tunggu picture dari OP Sara..


sebab daLam tu gambar kiteorang [geng bLoggers] berposing sakan..!!


n akhirnyer... 
semaLam Sarah update dah gambar2 kieorang tu...
suker...!!! [hehheh]
gambar kiteorang memang banyak.....!!


sumber :: sarah Blog's [Diary of L.O.V.E]


dari kiri atas :: yumie, pasangan pengantin sarah&Hadi , iedayah
dari kiri duduk :: Sk , aku dan Nora

tengok yumie ngan iedayah comeL..!!hahaha... sonok berposing...[ngeeee]

skiedayah & aku

waaahh.. gambar hubby aku interframejugak... hihi..

aku tau Xora datang jugak ke majLis Sara..
kaLau diikutkan kiteorang memang sepatutnye berjumpe...
duduk beLakang meja pasangan Xora
ade gak toLeh2 n cakap ngan Hubby
" tu macam kawan bLogger Xora aku terima nikahnye"
tapi takut saLah orang... so tak berani nak tegur..!!
"sowi ek xora... kalo tak ley kite lepak meja sekaLi.. n makan udang meja beradab pengantin same2 kan...!!"

tak de rezki..
may be lain kaLi .. kat majLis kahwin blogger Lain pulak kan...
or.. kaLao ade sesape yang buat majLis baby shower... :)

Love u all.. big Hugs n jumpe Lagi key.. :)

p/s :: "sarah, u dah pindah sini Lum.. i nak datang Lepak umah u tengok gambar kahwen u.." :) 

5 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

best nye suasana tue...

mysarah said...

hahahaha. ini pengantin basi sangat bz oo sampai tarak masa mau kasi update itu blog even gambar sebenarnya dah berbulan dapat. hahahaha

psssttt.... lum pindah la u. kunci dh dapat, tapi kita kasi rilek2 dulu. slow2 hehehe

aDieyZa said...

nice pic dear..

iedayah said...

wa....miss tht moment lor dear....bbrp minggu b4 bergelar puan time 2..i loike..ngeh3

anaztasias nora aira said...

i likeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tu :).. rindunyaaaaaaaaaaaaaaa hehehe copy2