Monday, February 07, 2011

projek terbaru

untuk wedding adik aku ~tina 
yang akan kawen 11-12 March akan datang ni...
aku jugak sibuk...


seLain nak siapkan hantaran die..
juga menghias biLik pengantin...
ade beberape projek Lain untuk menyerikan majLis die...
aku nak share..
tapi tak siap Lagi....


theme tuk wedding family aku kaLi ni..
tiffany bLue -grey green (macam compilcated jer kan)
tak reti aku nak explain...~huhu
mix n match actually..
kaLau mase aku duLu lebih kepade putih n wedding garden..
theme adik aku lebih moden...


kire macam ni lar warne die... nak kate hijau tak hijau.. tak jugak kelabu.. n tak jugak biru


~ kain Langsir.. jahit match ngan aLas meja cermin dan side tabLe~



~ meLecet segale jejari nak gam Lapik span...~






~ antara bende yang aku kene siapkan ~

nanti dah siap.. aku share kat sini yer.. :)


p/s :: sambiL tu aku sibuk jugak menghapdet on9 biz aku..!! 
3G Celcom kat tempat aku ni susah betul nak dapat coverage... tensen Ok..!!





10 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

nampak cantek...

aDieyZa said...

combination colour ni jarang org ambik.. so nampak kelainan.. kalau bijak aturkan, mesti nampak moden habis..

gud luck dear..

~sunflower~ said...

suke la tgk "aku bukan bidadari" wat preparation untuk wedding...
sangat kreatif dan chantek
nanti sunflower kawen nak mintak pendapat "aku bukan bidadari" la...
tak sabar nak tggu n3 seterusnya pasal wedding nie...
cepat2 update ekkk

Diebalychouzz said...

bile org cter psal preparation kawen.. terasa cam nk kawin lg sekali.. persaan tu mmg indah.. :)

gadis jumaat said...

salam aty, just nak tanye, holder gambar yg ada penyepit kat bekas polkadot tu beli kat mana? skian lama cari tapi tak pernah jumpe... tengkiu in advance! :D

wani said...

kak aty, gila kreatif! jeles! :D

MIZZ SUE said...

bekas polkadot tu untuk pe aty?

aTy _faRed~ said...

gadis jumaat ~ holder tu i beLi kat GM kLang... yang kat area buki tinggi jusco tu.. harge dari Rm2... :)

Mizz Sue ~ polka Dots tu i buat tuk center pics meja tetamu.. simpLe ..murah dan menarik.. :) bunge tak de.. nanti dahsiap..i hapdet ek... :)

ElyaElmo said...

atyyyyyyyy!!!cantik laaa bantal tuu!!!

NANA said...

mane nak dpt span untuk bantal hntaran tu?

cantekk..same with my theme wedding..ada untuk sewa x?