Wednesday, March 09, 2011

aku teringin nak makan durian..!!!

dah setahun lebeh wei aku tak makan durian..
aku siyes ni....


Last sekaLi aku makan mase pergi meLaka February tahun 2010 taw...
tahun Lepas Ok....
eerr.. mase zaman bujang Lagi...


rase2 mane aku nak carik ek..??
tak puLak aku nampak kat rawang ni...






p/s :: musim durian ade Lagi tak..??

13 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

perghh...
lame xmakan durian...
:)

A.s.t.i.n.a said...

saya suka makan durian cicah sagun.. mabelesss

sarah mohamad said...

tak menagan seh tengok durian ni. uhuhuhu :)

nora said...

alaaa tetiba rasa nak makan durian gakkkk



ENTRY HOT : Senyum ^_^

Cahaya said...

sedapyer.. alahai pic ni mengiurkan la:-p

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

aaaaaaaaaaaaaaa...sedapnye!!! nak jgk..wuwuwu~

Yang Comel,
Khumaera Ismail

mRs mysarah said...

aty hari tu i tengok dekat jalan kebun ada jual. tepi jalan dekat dengan econsave. baru jer tengok minggu lepas. memang nak beli jugak tu. jom u beli g makan kat umah i. hahaha

cIk pEnNa said...

uihh..sy suka durian !

farahfatihah said...

skg xmusim lagi la kot, sbb xbanyak, myb bulan 5 kang baru musim..sedapnye durian!!!

nuriz said...

Ni mesti durian kucing tido hehe

anisyafrina said...

perghhh! pic atas sekali tu.... terliur dibuatnye...

Peri PiA said...

ade rasenya,tp xsure

blh mkn ke?hehe

Anonymous said...

kat rawang batu16 tu ade banyak orang jual durian, kt tepi2 jln... kalau xde pgi area on the way jaln nk pgi country homes, kt ctu pun byk org jual durian...kire pass by jln nk masuk highway tu la...