Monday, March 07, 2011

baJu Vespa aku dan Incik Asben



eerr...sumpah tak de ape yang menaRik...
Sajer2 aku nak tunjuk...
aku pon ade baju sepasang ngan Asben aku...!!!
[hahaha] ayat bangge nih....


baju aku kaLer Putih.. 
baJu asben kaLer hitam...


aku tak berkesempatan nak beLi T-shirt Groom & Bride[sedih Ok]
mase nak kawen aritu punyer cerite...
ramai member blog Ex-B2b beLi n ade simpan sepasang...
So tak Ley nak tayang gi hanimun Lepas kawen...
tapi... aku nak tayang jugak sekarang..
haha..sekarang aku dah ade...
eerr..waLaupon hanyer gambar VEsPA..!!!
vespa pon vespa lar....aku tetap teruje giLer...[ngeee]


p/s :: kaLi ni aku beLI ikut warne kesukaan Asben.. Lain kaLi beLi ikut warna aku..
Rase2 Asben aku nak pakai tak kaLer PINK...[muwahaha]

4 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

nice...

Peri PiA said...

hidop pink! :D

pia penah beli kan t-shirt,tp belang2 not fully pink

payah dia nak pakai kalau fully pink

Dia.Honey said...

ai suke vespa...!!
tapi belom ada badget nak beli

Syahzeera Zeera said...

cantik baju