Monday, March 07, 2011

Kali pertama

Ahad keLmarin...
kaLI pertama aku naik motor ngan Asben...!!
sepanjang berkawan.. bercinta...bertunang..
dan masuk 5 buLan lebih berkahwen..
baru hari tu aku merase peluk2 naik motor ngan Asben..[Lalalala]
aku suker...[hihi]

sebeLum ni aku hanyer naik motor ngan ayah aku....
ngan abang aku..
2 kaLi jer.. sebab aku takut naik ngan derang...
ngan adik Lelaki aku pon samer...
setiap kaLi naik aku dok membebeL soh bawak eLok2...
Lepas tu derang pon tak nak bawak aku dah.. hahaha...
seLebih nye.. aku tak pernah naik ngan mane2 orang lelebih Lagi Lelaki Lain....
ini siries...[ngeeee]

mungkin sebab sejak Lepas sekoLah aku dah boLeh drive sendiri..
n cecah umur aku 20 tahun...
aku dah ade kereta sendiri nak pergi kemane2...

naik motor ngan Asben pon..
bukan Lar pergi mane pon.....
aku pergi pasar maLam yang sejengkaL jer....


eerrr.. aku tak Lar beLi banyak2 pon..
makan ber2 jer....


p/s :: name motor Asben 'CHARLIE'


12 comments:

cIk pEnNa said...

waaa..naik motor !
hehehehe
dpt peluk2..waaa gitu..hehehe

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

huhu i suka naik motor ngan encit papa..suka..suka..suka..

rasa romatika d'amor lebih skit..

psst..ty,nadia dh bgtau rahsia pasal kulit tu..nnt terjah entry
http://eppyphamdiary.blogspot.com/2011/03/vcoutk-kulit-lebih-halus-anjal.html

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

ty,kite balik may b hjg bulan 3 ni tapi x balik ngn encit hubby..balik ngan anak2 jer..mgkin x ke rawang..sbb xlik ngan kete..kite jmpa kat luar nak x?
bayar masa tu je la..xyah ssh2 nak bank in =)

azi nur said...

bestnye nek moto dengn asbennn hohoo

etty said...

dulu selalu lah merempit. sejak ada kereta ni, takde dah nk pandang motor tu. sian diaaaa...

A.s.t.i.n.a said...

romentikk ooo naik moto berdua..

nuraitul said...

wah wah..sweet gtu..seronok ek naik moto berdua ngan asben.. :)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

chalie?
comel nye name..
hehehe...

Xora said...

aty, saya pun baru merasa naik motor berdua dengan suami lepas kahwin. punye la excited pasal masa couple, abg2 saya dah pesan "aku sendiri tak pernah bonceng ko naik motor, ko jangan nak bonceng dgn jantan lain". maka lepas kawin baru naik motor, mmg best. tapi suami takmo bawa dah pasal dia kata saya takleh duduk diam atas motor T.T ok la, sekurangnya takde la komen cam ayah saya kasi kat saya "bawa kau naik motor macam bawa guni beras" T.T Nangis..

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Betul tu Eny.. sekali sekala naik motor dgn asben mmg best. Kami pun klu kat kg suka pinjam motor pak mentua jejalan berdua gi mkn2..

Peri PiA said...

sweet2..dulu pon kami nek moto gi kje

ni nak start blk xtau bile,hehe

aDieyZa said...

sesekali naik motor dgn encik husband mmg best.. zana kalau gie pasar malam mmg selalu naik motor sbb parking susah.. melainkan kalau hujan atau nak beli brg banyak, mmg naik kereta jer la..