Tuesday, March 22, 2011

konflik daLaman aku

setiap kaLi bangun pagi nak gi kerja[kat shah aLam]
aku selalu rase macam nak berhenti...
hari2 aku rase okeh....


Tapi biLer dah sampai opis...
n dah bizi wat kerja...
waktu samai waktu nak baLik kerja..
dan kaLau kerja aku tak siap...
aku akan rase tak sabar nak gi kerja esok nyer nak setel kan kerja2 aku tu.......
[sekarang aku tak Ley dok stay wat kerja kat opis lamer2 macam zaman bujang duLu.. kene baLik on time]




dan setiap kaLi n setiap hari pon macam tu....
macamane nak buat....
aku rase masaLah aku ni 
berkaitan ngan bangun awaL pagi dan bersiap untuk meredah jam setiap kaLi nak kene gi kerja.....




bak kate warna-warni kehidupan :: kaLau boLeh nak tempat kerja depan rumah jer....!!! [huhu]


p/s :: biLer tak kerja pon runsing gak otak aku ni dok umah tak buat aper2... memang aku ni yang bermasaaLah...[ngeee]

6 comments:

Peri PiA said...

NAK SIAP2 N REDAH JEM TU YG TAK TAHAN

memang kalau blh nak bwk letak office dpn umah,hihi

dah sampai ofis ontime ok jer,same la perasaan tu..nge

~ NANA ~ said...

eh i pon sama....tp i lg truk kot coz pk malas nk keje lps kawen...ngeeee nak goyang kaki je...lalala~

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Apa kata lepas ni Aty kena tido lebih awal dr biasa...lepas solat isyak je terus zzzzzz... tentu bangun2 rasa fresh n bersemangat nk gi keja.

Leonora Halim said...

eh tu biasa tuh... meh saya bagi tips... setiap kali smpi 5.30pm... tutup PC... tarik nafassss pjg2... hembussss.... ckp kat diri sendirik... esok leh sambung keje... :) kalo duk tenung je keje, sampai bila mmg tak akan habis.. kuar je opis 5.45pm... tetapkan hati jgn pikir pasal keje... concentrate kpd kehidupan lain yg lagi menareks.. ehee... baru lah hidup kita kurang stress dan lebih bermakna dan seimbang.. selamat mencuba!

farahfatihah said...

ni mesti kes malas bangun pagi ni..aty, jom g gath..!!

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

depan umah jew memang best la...
hehehe...