Sunday, March 27, 2011

Langkawi :: Car rentaL service

tak susah nak dapat kan kenderaan kat Langkawi ni..
Kuar2 airport jer dah berderet orang tunggu promote kereta sewa derang..
piLih jer Lar kereta mane nak...
kaLau rase2 sendiri tak pernah pakai kereta mewah..
kat sini Leh merase....
kaLau ikut aku..tak kisah ar kereta ape pon..
yang penting seLesa untuk memuat kan 7 orang makhluk Tuhan ni...[huhu]
seLain condition nyer okey...
bayangkan Lar kaLau dapat kereta aircond rosak ker..
mau sakit hati dibuatnyer...!!


untuk kiteorang yang seramai 7 orang ni..
kiteorang piLih MPV :: Innova
memang selesa..memang Luas...
yang tak tahan nyer cume.... 
kereta ni kuat makan minyak..!!...


sewa untuk 3 hari pun agak berpatutan...
sepatut nyer Ley tawar menawar lagi..
tapi Asben aku yang piLih dan bugging..
aku yang ketika tu sedang menunggu luggage..
so.. terime jer lar....
masih boLeh berpuas hati...






lagi satu mesti muat isi barang2 yang di beLi nanti..!!

2 comments:

❤ Cik Ain ❤ said...

tak pena gi langkawi... act, xpena gi vacation mane2 pon. huhu. cam sonok je langkawi... nak g jugak tapi xtaw bile.. huhu.

Your Average Mat said...

Kalau datang lagi ke Langkawi boleh ke website kami untuk sewa kereta online:

sewakeretalangkawi.blogspot.com