Tuesday, March 29, 2011

Langkawi :: Deer & rabbit Park






tempat ni kat belakang cable car tu jer...
kire dalam area cable car tu lar...
bagi aku yang dah lamer tak pergi zoo ni...
kire jakun jugak lar...[huhu]
masuk percuma...
cume kalau nak bagi makan tu kene lar beLi makanan nye..
harge Rm 1 jer pon....


aku takut sebenanyer...!!!
siyes sangat takut...
tu berani kan diri jugak sebab nak merase....
sampai hujung daun tak abes lagi aku dah lepas..
takut die gigit sekali tangan aku...!!!
tak pon sebenanyer...
derang jinak2....
sangat jinak....











Asben jer yang bagi makan arnab...
aku tarik diri...
adik aku cakap.. arnab ni menggigit..!!!
uuhhh...tak mo....!!!
aku tak mo terjerit2 kat tengah2 ramai orang tu...
gediks pulak nanti...[huhu]


p/s :: biLer lagi aku nak pegang binatang ni sumer......
memang tak de lar tu... kalau kat zoo..tengok dari jauh jer kot...
eerr...agak nyer... dah lame tak masuk zoo ni weeih..!!

4 comments:

Republic Aku said...

luas ke tempat ni...

ARNA said...

jelesnya
nk bg rabbit mkn juga

aTy _faRed~ said...

republic aku :: tak ar luas sangat pon... kalau ramai2 tu kene berhimpit gak ar kat jalan...:)

Arna :: tak mo bg rabbit makan..!!! takut kene gigit...huhu

ardinihumaira said...

seronoknya ke sana.. teringin dni nak g :)