Monday, March 28, 2011

biler berbaju kurung

tetibe aku bosan nak pakai seLuar jer
[suker laki aku dengar statement aku ni..]


aku cube memaksima kan penggunaan baju kurung...
bukan sekadar hari jumaat jer....
atau gi kenduri...
tapi gi kerja jugak....


duLu2 mase bujang..
jarang sungguh aku pakai baju kurung....
[maafkan aku]
biLer dah kawen ni..
Asben suker soh aku pakai baju kurung...
repeat :: baju kurung ok..
bukan kebaye atau kebarung ok....
tu yang kebaye2 ketat sendat aku dah dihadiahkan pade orang lain even baru sekali pakai..!!
[adoyai]
naseb baik aku ni bukan jenis beLi baju kurung biler time raye jer...
tak perlu risau pakai baju yang same berulang2 dalam waktu yang dekat2....


posing budjet modeL di pagi isnin yang ....eerrr... panas..!!


p/s :: pakai baju kurung pon boLeh 'glemer' jugak .... 

9 comments:

nuraitul said...

cantik..ayu gitu.. :)

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

ayu..manis.. ;)
baju kurung umah ni pun byk sgt x pakai..dlu keje pun pakai uniform ;)

~ NANA ~ said...

fiwittt! ayu gitu :P

marshmallow said...

pakai baju kurung memang cantik. lagi selasa tau. hehehe mak yang selalu suruh pakai baju kurung. tapi sangat susah nak pakai. hehe pakai time g wedding or raya je kot. adiL tak? hehe

Noli said...

aww..pewit pewittt...

Mama GeeJaa said...

ayu dan maniss...lebih2 lg kalo warna pink...heee

asna cute said...

nampak lg comel akak pki baju kurung =) lawa baju pink akak nie.. asna xde baju kurung pink pun percaya x hehe

gincuitumerah said...

tersangatlah ayu...pink pulk tuh.. like..:)

aTy _faRed~ said...

nuraitul :: mekaseh

pinky momma :: pakai uniform lagi jimat baju kan..baju yang ade tak lar buruk cepat sangat...:)

nana :: mekaseh.. maLu ai....:p

marsmallow :: selesa sebenanye pakai baju kurung....nampak lebih sopan kan....:)

noli :: hihi

mamageejaa :: pink tu mesti kan kak...:)

asna :: huhu... 'termalu' dah ni.. tak de warne pink..??!! warne pink pon sesuai jugak ngan awak yang cute ni taw.. gi beli sepasang cepat...[hahaha]

gincuitumerah :: mekaseh dear...:)