Thursday, March 24, 2011

Masa untuk 'membungkus' dan menderma

bukan ape pon yang nak diberi...
bukan Lar terlebih2 sangat pon barang yang aku ade...
dan bukan lar kaye mane pon....


nak buat jumbo sales atau car boot sales pon tak cukup kelayakan lagi...[ngeee]



cume rase dah tak de keperLuan nak simpan....
yang mane aku rase aku tak akan pakai dah..
baik aku beri pade orang yang lebih memerlukan....


yup.. ade sesetengah nyer hanye sekaLi dua jer aku pakai...
masih cantik dan masih elok...
[kaLau nak bagi kat orang..better bagi yang masih elok]


mak aku cakap... "bagi yang paLing kite sayang..."
eeerrr..............................................






 :: kebaye sari ni aku hanye pakai sekaLi... 
mase wedding abang aku... 
tapi sebab terLalu ikut badan n sangat ketat
 so.. Asben tak izinkan aku pakai Lagi..!! huwaaaa.... !!! 
eeerr...aku redho.... 
so...wat per nak simpan Lagi.. memang kompem2 aku tak akan dapat pakai Lagi ::

 :: baju ni adalah baju kebaye pertama aku tak silap aku 10 tahun lepas...!!! 
mase tu pesyen cheongsam...tengok tu butang baju...[ngeee] 
aku sangat sayang kan baju ni...sangat selesa untuk dipakai.. 
tapi sekarang rase dah lame sangat tak pakai....
so.. baik jangan simpan lagi.. sebab tau dah tak nak pakai...
[maaf aku wahai baju] ::    


:: tudung/scarf/selendang@shawl jugak... 
tu yang aku malas nak ikut trend sangat tu..[ngeee]
beli jer Lebih..lepas tu pakai tudung yang aku senang nak dipakai ::


p/s :: nak bagi adik sepupu aku yang baru nak start kerja minggu depan....

3 comments:

~ NANA ~ said...

wah bagusnye :)

tp kalo nak derma sebaiknya bagi ape yg kite syg :)

mykhalis said...

whhh..banyaknye baju lawa2.. tapi ituulah..nak simpan pun bukan leh guna lagikkan??

Meja belajar untuk dapatkan 10A

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

banyak nye...
:)