Friday, March 11, 2011

Wedding adik aku Tina :: Cenderahati tetamu

ini Lar part yang paLing Leceh aku rase...
nak menyiapkan lebih kurang 1000 cenderahati untuk tetamu...
di tambah Ladi untuk majLis Doa seLamat...
Dan Lagi untuk majLis nikah...
memang boring...[huhu]

nak mengisi teLur Lagi....

yang ni untuk tetamu :: keLuarga pengantin Lelaki

yang ni puLak :: untuk majLis nikah dan kenduri doa seLamat

yang ni :: untuk tetamu mase majLis kenduri
yang ni Lar yang sangat banyak..!!

Asben ngan adik aku gigih Letak teLur kat bunga..

p/s :: aku..?? eerr...waktu ni membizi on9 update bLog...[ngeeee]



5 comments:

ally said...

aty, banyaknya jenis doorgift..mesti menat sgt2 nak isi brg2 dlm tu..n umah pon mesti penuh..hehe

A.s.t.i.n.a said...

kreatif betol la bidadari nehhh..

syida shedot said...

Bagusnya dan rajinnye! lawa betol ikat reben2. rajin2! hehehe.

syida shedot said...

rajinnye aty! byk betol doorgift yg berbeza. hehe. best2

Anonymous said...

tuk wedding tina ni paper begnya ade pelapik ke x? nmpk cantik je......