Friday, March 11, 2011

Wedding adik aku Tina :: Pakai Inai

Kiteorang tak ade majLis berinai keciL..apetah lagi berinai besar...
hanye pakai inai sendiri sebeLum nikah...
tu pon hanyer inai biase...
tak ade berukir bagai...
samaada aku atau pon Tina..
memang tak berape gemar sangat...
bukan tak cantik...
tapi... tak sesuai kot untuk aku..!!!
may be Tina jugak...[huhu]

Lagi sekaLi.. aku yang pakai kan...
jangan compLain comot Ok...[ngeee]
untuk 1st Layer aku pakai kan inai daun...
wangi...!!! aku suker....
cume Leceh sikit ar nak pakai kan tu...

buruk nye jari n tangan aku...!!!

p/s :: saper puLak nak pakai kan untuk aku inai,,,nak pakai jugak...!!!

5 comments:

Cik Puan Fia said...

aty..time sy kawin pun just pakai inai je and tak lukis, mama sy tak bagi..sy ikut kan aje..

Cik Puan Fia said...

hai aty ,time sy kahwin pun just pakai ina tak lukis sb mama and en.suami kata tak berapa elok...sy ikut je...

ElyaElmo said...

x sabarnyee nk pakai inaii..hauahuahuaa

Peri PiA said...

sama la, umi pia nak buat marhaban jer :) mlm tu

iedayah said...

alololo..suweetnye....akk sp r ni..ngeh3