Wednesday, April 27, 2011

Last week mase working hours.. aku singgah IKEA...
sajer2 jer asaLnyer...
pergi time kerje.. parking kat situ memang havens..!!!

hanye beLi 4-5 barang2 biasa tuk dekorasi...
frame.. baLang tuk dapur... candLe holder... rak para dinding...
hurr.. dan 2-3 item2 kecik....
tapi satu barang ni... aku tak terpikir pon nak beLi sebenarnye...
tak pasaL2 aku TER beLi meja 4 segi pasang sendiri...
yang aku tak tau pon nak buat aper....[aku rase bersaLah sebenarnye]
sebab.. eerr... aku tak pasti.. murah kowt... [huhu]

biLe sampai rumah...
tak de idea nak buat aper...
so.. asben aku buat meja Laptop untuk on9....[huhu]

biLer rase menyemak kat tengah haLam ruang tengok tv ni...
aku aLih ke tepi...
aku buat side tabLe..!![sebenarnye tak perlu side table pon kat rumah aku ni]
tapi.. aku cuba memaksimakan barang sedia ade..[cehh...saper suruh beLi]
TER beLi okeh.. TER...[aku tetap rase bersalah]


agak besar...
tapi masih keLihatan menarik...






so... sekarang.. tak de lagi pembaziran barang...
aku dapat memaksimakan penggunaan barang sebagai satu idea dekorasi..[howye..!!]

p/s :: kene beLi aLas puLak...[ngeeee]


 

9 comments:

Peri PiA said...

cantik lah,gmbr pon sweet

dah lame x ke ikea

Nur Hawa Mohd Zin said...

cute nye...nice..amik la pi dalam rumah..cantik je rumah akak

~ NANA ~ said...

canteknye hiasan rumah :)

puteri rimba said...

rumah saya pun ada satu warna merah...pendapat saya tak yah alas pun ok...ngam je ngan bunga n frame tu...pendapat je la...heeee....

ratusiput said...

ratu ade bli satu gak.kale ijau.utk meja blajar anak ratu.pastu bli kerusi dia tu yg cam cendawan.ehehe...lama dh tak g ikea...

iedayah said...

wa...deco3 brsma aty,..huhuhuhu

Encik Suami said...

lama giler tak komen blog yati nie.
apa habaq? sehat ker?

jemput terjah new entry

1) (>.<) Selamat Ulangtahun Sayang (>.<)

anaztasias nora aira said...

saya xpenah pi ikea. harap oneday dpt pi huhu

Ashraf said...

dah follow :D
http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/