Tuesday, April 26, 2011

TRANSFORMER LIMITED EDITION

Sebab suker sangat cerite ni...
Laki aku sanggup dapat kan poster transformer Limited Edition ni..
beLI lamer dah.. dari laki aku bujang lagi...
poster ni dalam bentuk 3D sebenarnyer..
kaLau tengok betuL2 memang cantik..!!
frame hitam tu.. beLi kat IKEA..



rezqi pon teruja..


yang jadi hal sekarang...
kat mane tempat yang sesuai tuk di gantung frame ni...
[selalu gaduh pasaL hal ni..]
tak kan nak gantung kat ruang tamu..
tak sesuai konsep lak rasenyer...


terpikir nak Letak kat 2nd bedroom..
tapi.. sebab biLik tu kiteorang buat biLik solat..
so..kompem rase tak besh kaLau nak Letak gambar2 tu kat situ kan...


aku nak letak kat dinding nak naik tangga...
Laki aku tak perkenan...
Lepas tu decide nak letak atas hujung tangga...


biLer adjust2 .. kiteorang decide nak letak kat sini...

kat mane..??
ni adalah ruang tingkat atas rumah aku...
ruang keciL antara 3 biLik dan biLik air...
kat situ pon masih kosong...
aku sendiri masih mencari idea nak buat ruang tu lebih menarik....
ruang kat atas ni memang kecik...
tapi..lepas letak frame tu .. nampak menarik puLak ruang tu...






p/s :: transformer yang 1st tu aku tengok 4 kaLi kat wayang.. yang 2nd tu.. aku tak ingat berape puLuh kaLi aku layan..[huhu]

6 comments:

Nur Hawa Mohd Zin said...

nak jugak...sangat minat!

tqahmisdar said...

kucing tu pun suke transformers.. hehe..comel!

NM02 said...

la... yu olls minat transfomer? kelassss... siap wat frame lagi. caiyookkk

ratusiput said...

rase lbh sesuai kalau ade bilik budak2 kan...tp takpe...bebila nnti kalau rasa tak sesuai ble mix n match balik...

Nurul Huda Jumri said...

i pon minat tranformer jgk..hehe..btw,kucing u sangattttt cute!!!!! geram tgk..hee~

sarah mohamad said...

peeeh! akak memang betul2 layan transformers ni. hiks